Sport Centar

Grip “pokosio” i Radnik, Petrović bez osam fudbalera: S tri boda bi pogled ka Evropi bio bistriji

Većina timova Premijer lige BiH se ovih dana suočava sa zdravstvenim problemima njihovih igrača, pošto u čitavoj državi vlada grip.

Grip “pokosio” i Radnik, Petrović bez osam fudbalera:  S tri boda bi pogled ka Evropi bio bistriji
FOTO: ntvarena.com

Većina timova Premijer lige BiH se ovih dana suočava sa zdravstvenim problemima njihovih igrača, pošto u čitavoj državi vlada grip.

To je slučaj i u bjeljinskom Radniku, koji će u nedjelju gostovati Čeliku na Bilinom polju, a ovaj meč je najavio Slavko Petrović.

Trener Radnika otkriva kako neće moći računati na čak osam igrača, te da ne zna ni sastav u kojem će igrati njegova ekipa, a kamoli Čelik.

“Mi prvo ne znamo u kojem ćemo sastavu igrati protiv Čelika, a ne znamo ni kakav će oni sastav imati. U čitavoj državi vlada grip, tako da i mi imamo problema sa tim. Mi imamo četiri igrača pod gripom. To su Karić, Zukić, Đurić i Merajić. Imamo dva povrijeđena, koja su prošlu utakmicu počela, to su Bradonjić i Simonović, a i dalje su povrijeđeni Šarić i Popara”, kaže Petrović.

Istakao je Petrović i da bi tri boda mnogo značila njegovom timu u ovakvoj situaciji.

“Imamo veliki problem. Dakle, osam igrača nije u opticaju i nije nam ih puno ostalo. U svakom slučaju, utakmica protiv Čelika je bitna i ako bi uzeli tri boda nastavili bi naš pozitivan trend. Ako bi ih uzeli nastavili bi da “škiljimo” gore ka Evropi i sa tri boda bi taj pogled bio i puno bistriji”, zaključio je iskusni strateg bijeljinskog tima.

Utakmica Čelik – Radnik se igra u nedjelju od 14.30h.

PLBIH

fkradnikslavko petrovic
KOMENTARI

KOMENTARI