Sport Centar

Grbić: Sarajevo je ozbiljan protivnik, niko sada ne razmišlja o Celticu

Podgorička Budućnost je napravila priličan podvig u kvalifikacijama za Evropsku ligu i dosad jedno od većih iznenađenja izbacivanjem Astane, a jedan od heroja bio je i Petar Grbić bivši fudbaler Partizana.

Grbić: Sarajevo je ozbiljan protivnik, niko sada ne razmišlja o Celticu

Podgorička Budućnost je napravila podvig u kvalifikacijama za Evropsku ligu i dosad jedno od većih iznenađenja izbacivanjem Astane, a jedan od heroja bio je i Petar Grbić bivši fudbaler Partizana.

Grbić je bio asistent kod pogotka Vasilija Terzića, jedinog na meču, a u razgovoru za HotSport otkrio je kako nije trebalo da učini ono što je djelimično bacilo sjenku na uspjeh. Fudbaler Budućnosti je poslije utakmice snimio video poruku sa nekoliko uvreda, uglavnom zbog podcenjivačkog stava prema Podgoričanima.

Svakako, sada smatra kako za to nije bilo potrebe:

Meni kao najiskusnijem u ekipi i nekome ko treba da bude primjer mlađim igračima i da se na mene ugledaju, ne bi smjele da se dešavaju stvari kakve su poslije utakmice sa Astanom. Uticalo je to potcenjivanje prije utakmice, ali nas je ono i podiglo da ostvarimo jednu ovako lijepu pobjedu”, počeo je Grbić priču za HotSport.

Žrijebom je određeno da crnogorski tim u narednoj, trećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv Sarajeva.

“Niko ne razmišlja sada o Celticu, na pamet nikome ne pada play-off. Sarajevo je prilično ozbiljan protivnik, ozbiljan rival i pružit ćemo maksimalni napor da još jednom obradujemo naše navijače”.

Iako je postao i jedan od čelnika kluba, 32-godišnji Grbić još uvijek ne razmišlja o kraju karijere.

“Ne razmišljam još uvijek o povlačenju iz aktivnog igranja fudbala jer vidim da još uvijek mogu dosta da pružim na terenu, ali i van savjetima mlađim igračima. Prije pet mjeseci sam postao direktor omladinske škole kluba, ali ni tada uopšte nisam razmišljao o penziji”, zaključio je Grbić.

fkbuducnostfksarajevopetar grbic
KOMENTARI

KOMENTARI