Sport Centar

Građani nakon uvjerljive pobjede provocirali igrače i navijače Chelseaja

Čelnici Manchester Cityja su se izvinuli rukovodstvu Chelseaja jer su jučer nakon pobjede visokim rezultatom 6:0 pustili himnu kluba iz Londona po nazivu "One Step Beyond".

Građani nakon uvjerljive pobjede provocirali igrače i navijače Chelseaja

Čelnici Manchester Cityja su se izvinuli rukovodstvu Chelseaja jer su jučer nakon pobjede visokim rezultatom 6:0 pustili himnu kluba iz Londona po nazivu “One Step Beyond”.

Jučer su na Etihad stadionu snage odmjerili Manchester City i Chelsea, a domaći su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 6:0 čime su istakli jasnu kandidaturu za odbranu naslova.

Nakon utakmice prilikom izlaska navijača sa stadiona, ljudi zaduženi za puštanje pjesama na stadionu Manchester Cityja su pustili jednu od himni Chelseaja pod nazivom “One Step Beyond” kojom su željeli dodatno isprovocirati Plavce.

Zvaničnici Cityja su tražili da se pjesma zaustavi brzo i nakon toga su se izvinuli gostima zbog onoga što su mnogi shvatili kao provokaciju.

Ova pjesma se redovno pušta nakon svake pobjede Chelseaja na Stamford Bridgeu, tako da je njeno slušanje nakon demoliranja od strane Cityja ostavilo gorak ukus.

Neki navijači su uspjeli taj momenat zabilježiti i postaviti na društevene mreže, a video svih tih dešavanja možete pogledati u nastavku.

chelseamanchester city
KOMENTARI

KOMENTARI