Sport Centar

Gordić: Uzbuđen sam što ću igrati u Areni, Partizan može napraviti dobre stvari ove sezone

Košarkaški reprezentativac BiH i povratnik u redove Partizana Nemanja Gordić rekao je da vjeruje da "crno-bijeli" imaju dosta potencijala u predstojećoj sezoni.

Gordić: Uzbuđen sam što ću igrati u Areni, Partizan može napraviti dobre stvari ove sezone

Košarkaški reprezentativac BiH i povratnik u redove Partizana Nemanja Gordić rekao je da vjeruje da “crno-bijeli” imaju dosta potencijala u predstojećoj sezoni.

“Za sada je sve u najboljem redu. Treniramo, atmosfera je super. Istina, tek smo počeli, dugačak je put pred nama, ali mislim da imamo dosta potencijala”, rekao je Gordić novinarima na otvorenom treningu u maloj hali Beogradske arene.

Nemanja Gordić se ovog ljeta vratio u Partizan. On je prethodno crno-bijeli dres nosio u sezoni 2012/13. kada je sa Partizanom osvojio ABA ligu i Superligu Srbije.

Cilj je da se, prije svega, dobro spremimo, da odradimo svaki trening maksimalno i onda bi trebalo da stvari dođu na svoje mjesto. Imamo kvalitet, a taj kvalitet treba da se uigra, da se sve posloži. Dosta je novih igrača, a sezona je jako duga i zahtjevna. Mislim da možemo da napravimo dobre stvari”, rekao je Gordić.

Partizan će naredne sezone svoje mečeve igrati u Beogradskoj areni.

“To je novo, ja nisam igrao u Areni. Malo sam i uzbuđen zbog toga. Nadam se da ćemo imati podršku sa tribina kao što smo imali u Pioniru, to će nam mnogo značiti“, rekao je Gordić.

ABA LIGA

kkpartizannemanja gordic
KOMENTARI

KOMENTARI