Sport Centar

Gojak i Olmo pod lupom: Na Maksimir stižu skauti Uniteda, Bayerna, Juventusa, Intera…

Večeras će se na tribinama Maksimira naći skauti brojnih uglednih europskih klubova koji će pratiti igrače Dinama i Benfice u prvoj utakmici osmini finala Evropske lige.

Gojak i Olmo pod lupom: Na Maksimir stižu skauti Uniteda, Bayerna, Juventusa, Intera…

Večeras će se na tribinama Maksimira naći skauti brojnih uglednih evropskih klubova koji će pratiti igrače Dinama i Benfice u prvoj utakmici osmini finala Evropske lige.

Potvrđeno je da će svoje predstavnike imati Manchester United, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund, Fulham, Napoli, Inter, Slavia Prag, Sampdoria, Bayer Leverkusen, Barcelona, Wolves, Sassuolo, Bordeaux, Lille, Atletico Madrid, Juventus i Milan.

Na meti su igrači obje ekipe. Kod Dinama je najvrjedniji eksponat Dani Olmo kojeg će pomno secirati svi najbogatiji klubovi Evrope, dok je mnogima svakako zanimljiv i bh. reprezentativac Amer Gojak. S druge strane, gosti u izlog stavljaju svog Joaoa Felixa za kojeg Juventus navodno nudi 120 miliona eura.

No ima tu još zanimljivih igrača poput Dominika Livakovića, Mislava Oršića i Brune Petkovića s modre strane, odnosno Alexa Grimalda, Gedsona Fernandesa i Andrije Živkovića s gostujuće strane.

Utakmica Dinama i Benfice počinje u 18.55, uz direktan TV prenos na kanalu Arena Sport 1.

 

amer gojakbenficadani olmoevropska ligajoao felixnkdinamo
KOMENTARI

KOMENTARI

Nate
Gost

A Hajrovic!?
Bez njega nebiste nista uradili…

wpDiscuz