Sport Centar

Fury ogorčen ponašanjem Wildera nakon antologijske borbe: Idiot, molim se za njega

Tyson Fury je noćas u meču za antologiju savladao Deontaya Wildera i tako je okončana trilogija.

Fury ogorčen ponašanjem Wildera nakon antologijske borbe: Idiot, molim se za njega

Tyson Fury je noćas u meču za antologiju savladao Deontaya Wildera i tako je okončana trilogija.

Bila je to druga pobjeda za Furyja u okršajima s Wilderom, dok je prvi meč, podsjećamo, završen neriješeno.

Iako je puno zle krvi bilo uoči meča između dvojice sjajnih teškaša, Fury je pokušao zakopati ratne sjekire nakon borbe. Međutim, razočarani Wilder nije bio raspoložen za zagrljaj i razgovor te je Fury naišao na svojevrsnu odbijenicu od strane američkog boksera.

“Prišao sam mu i rekao: ‘Dobra borba čovječe”, a on mi je rekao “Ne želim ti pokazati nikakvo poštovanje ili sportsko ponašanje’. Odgovorio sam: ‘Nema problema’. Bio sam iznenađen i ogorčen. On je loš gubitnik i idiot”, rekao je Fury nakon pobjede.

Tyson Fury pokušao se nositi u maniru pravog sportiste, no treba shvatiti i Wildera kojemu jako teško pada novi poraz prekidom.

“Ja sam sportista, prišao sam mu da pokažem ljubav i poštovanje, ali on nije htio uzvratiti. Zato se molim za njega”, dodao je Fury u izjavi za BT Sport.

Televizijske snimke potvrđuju Furyjeve navode te je Kralj Cigana uistinu prišao svome protivniku nakon meča. Međutim, Wilder ga je ignorirao te se zaputio u bolnicu na pregled. Tyson Fury u nastavku razgovora za BT Sport osvrnuo se na sami meč protiv velikog rivala.

“Srušio me par puta, patio sam, Wilder je jak udarač. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene. Kada su ulozi na stolu, ja uvijek mogu isporučiti…”, zaključio je Fury.

deontay wildertyson fury
KOMENTARI