Sport Centar

Fudbalere Borca na Koševu dočekuje poruka kojom je “prozvan” i Vico Zeljković

Danas se od 19 sati na Koševu igra derbi 26. kola m:tel Premijer lige između Sarajeva i Borca, a iako zbog aktuelne epidemiološke situacije neće biti navijača na tribinama, domaće pristalice su imale poruku "dobrodošlice" za goste.

Fudbalere Borca na Koševu dočekuje poruka kojom je “prozvan” i Vico Zeljković

Danas se od 19 sati na Koševu igra derbi 26. kola m:tel Premijer lige između Sarajeva i Borca, a iako zbog aktuelne epidemiološke situacije neće biti navijača na tribinama, domaće pristalice su imale poruku “dobrodošlice” za goste.

Sarajevo je trenutno lider s pet bodova više od Borca i eventualnom pobjedom gotovo izvjesno bi riješilo sve dileme u borbi za šampionsku titulu, dok bi Borac uz tri boda na Koševu maksimalno zakompilikovao stanje na tabeli.

“Dobro došli vicešampioni”, piše na paroli koju su Horde zla okačile na sjevernoj tribini, a slova “V” “I” “C” i “O” su istaknuta plavom bojom što jasno implicira ime aktuelnog predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića, koji je svojevremeno bio prvi čovjek banjalučkog kluba, piše Klix.

Također, navijači Sarajeva na ovaj način jasno su istakli uvjerenje da će njihov tim ponovo biti šampion, dok će se Borac morati zadovoljiti zvanjem vicešampiona.

Utakmica na našem najvećem stadionu igra se od 19 sati, a pravdu će dijeliti Elvis Mujić iz Banovića čije delegiranje je izazvalo dosta nezadovoljstva kod domaćih, koji su najavili da će sve eventualne nepravilnosti prijaviti UEFA-i.

Tako je ovaj svojevrsni derbi prvenstva dobio i neočekivan uvod, jer fokus neće biti samo na nogometašima već i na arbitrima koji će imati težak zadatak da stvari drže pod kontrolom, imajući u obzir važnost meča.

fkboracfksarajevovico zeljkovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Aj Borac
Gost

Bolje Vas Našli prošlogodišnje prvake !!!
Večeras smo na -2 poslij Mostara mjenjamo mjesta!!!

StaVasBriga
Gost

Nisu se nesto bunili kad im je data titula zahvaljujuci Borcu i Vici…

Zmiju ga loma
Gost

Mehr im ni Vico ni sudije A pomoći ☝️

Zmiju ga loma
Gost

Nece im ni sudije ni Vico pomoci naprijed SARAJ’VO ☝️👍

Aj Borac
Gost

Oće Zakarić zabiti za 0:1…

Aj Borac
Gost

Eto, ja ti kažem da če bit 02.

Aj Borac
Gost

Nemoj Zakara, prijaviće UEFI

wpDiscuz