Sport Centar

Nakon razornog zemljotresa u Hrvatskoj oglasili se Cibona, Hajduk, BBB, Dinamo…

Dramatičnim scenama danas svjedočimo u susjednoj Hrvatskoj, gdje je okolicu Zagreba pogodilo nekoliko jako snažnih zemljotresa.

Nakon razornog zemljotresa u Hrvatskoj oglasili se Cibona, Hajduk, BBB, Dinamo…
FOTO: N1, Petrinja (Hrvatska)

Dramatičnim scenama danas svjedočimo u susjednoj Hrvatskoj, gdje je okolicu Zagreba pogodilo nekoliko jako snažnih zemljotresa.

Najviše je stradao gradić u blizini Zagreba Petrinja, gdje je i bio epicentar razornog potresa, koji je bio snažan čak 6,3 stepeni po Richteru. U tom gradiću je i srušena sportska dvorana…

Ubrzo su počele stizati i poruke podrške sportske javnosti, odnosno sportskih klubova, sportista, kao i navijača, a oglasili su se Dinamo, Hajduk, Lokomotiva, Bad Blue Boysi, Cibona…

Iz KK Cibone su se javili na Instagramu. Uz poslanu podršku Petrinji, iz kluba su objavili kako je KC Dražen Petrović doživio manja oštećenja.

“Podrška svima pogođenima u potresu! Petrinja, Zagrebe, držite se!!! MUP RH je objavio upozorenje građanima da ostanu na otvorenom Igrači su netom prije potresa izašli iz dvorane, a KC Dražen Petrović je pretrpio minimalna oštećenja”, napisali su iz Cibone.

Javili su se i Bad Blue Boysi koji šalju poziv svima zainteresiranima i voljnima pomoći da s njima u 15 sati krenu put Petrinje kako bi pomogli očistiti grad i pronaći unesrećene.

“Idemo svi zajedno! U 15h nalaženje na parkingu Supernove u Buzinu, organizirajte ljude i računajte na gužvu na cestama! Lopate, rukavice i ostalo kaj može pomoć ponesite, potrpat ćemo u jedan auto i idemo svi zajedno da nema zaje**ncije s propusnicama! Javi dalje.”

HITNO! Prenosimo Vam poziv Bad Blue Boysa, odazovite se svi koji možete: “SISAK/PETRINJA Idemo svi zajedno! U15h…

Objavljuje Zona DinamoUtorak, 29. prosinca 2020.

Objavu na Instagramu Petrinji je posvetio i Hajduk uz poruku podrške.

“Dragi Petrinjci, svim srcem smo uz Vas!”

“Dinamo uz Petrinju i Sisak 🙏🏻💙 Nema predaje 🙏🏻 Šaljemo podršku svima pogođenima potresom 🙏🏻”, napisali su iz Dinama…

Dinamo uz Petrinju i Sisak 🙏🏻💙 Nema predaje 🙏🏻 Šaljemo podršku svima pogođenima potresom 🙏🏻

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebUtorak, 29. prosinca 2020.
bad blue boysgnkdinamo zagrebhnkhajdukkkcibonapetrinjazagreb
KOMENTARI

KOMENTARI