Sport Centar

(FOTO) Najbolji srbijanski UFC borac otkazao borbu: Pokušao sam sve, obišao 10 ljekara, ali…

Darko Stošić najbolji srbijanski UFC borac je putem društvenih mreža objavio da je otkazao predstojeću borbu protiv Magomeda Ankaleva.

(FOTO) Najbolji srbijanski UFC borac otkazao borbu: Pokušao sam sve, obišao 10 ljekara, ali…

Darko Stošić najbolji srbijanski UFC borac je putem društvenih mreža objavio da je otkazao predstojeću borbu protiv Magomeda Ankaleva.

Borba se trebala održati u Pragu na UFC eventu, međutim Stošić istoj neće moći prisustvovati zbog povrede, pa je tako otkazao meč.

Na jednom od treninga mu je pukao grudni mišić te se povreda nije mogla sanirati, a Darko je na profilu objavio slike uz sljedeću izjavu:

“Žao mi je što moram ovo da napišem ali moralo je i to valjda jednom da se desi, takav je posao. Na jednom od treninga pukao mi je grudni mišić (Pectoralis Majo). Jednostavno se desilo, bio sam odličan, sve je išlo kako treba i samo desilo u trenutku. Pokušao sam sve moguće načine da to saniram, obišao 10 ljekara. Ali niko ne može ništa specijalno da učini. Od prvog dana sam krenuo 2 puta dnevno na terapije, ali povreda sporo zarasta i jedini način da se to sanira jeste da mirujem i da se pomolim da će normalno da zaraste ili da se operiše. Mišić je još pun krvi iako su mi izvadili 4 puna šprica iz njega, ali opet se napuni. Razmišljao sam dugo da li da se u ovakvom stanju borim bio sam siguran da ipak mogu. Ali jednostavno kad sam vidio koliko mi se krvi skuplja i da ne mogu tom rukom da udarim ni 50% a da ne pričam o sparingu. Jednostavno nema smisla da izlazim na borbu, a da ne mogu da dam 100%. Sve sami možete vidjeti na slikama. Tako da borba protiv Ankalaeva za sad otpala, žao mi je zbog toga ali biće sigurno još prilika da tu borbu odradimo!”

 

View this post on Instagram

 

Zao mi je sto moram ovo da napisem ali moralo je i to valjda jednom da se desi,takav je posao. Na jednom od treninga pukao mi je grudni misic ( Pectoralis Major) Jednostavno se desilo,bio sam odlican sve je islo kako treba i se samo desilo u trenutku. Pokusao sam sve moguce nacine da to saniram,obisao 10 lekara. Ali niko ne moze nista specijalno da ucini. Od prvog dana sam krenuo 2 puta dnevno na terapije ali povreda sporo zarasta i jedini nacin da se to sanira jeste da mirujem i da se pomolim da ce normalno da zaraste ili da se operise. Misic je jos pun krvi iako su mi izvadili 4 puna sprica iz misica opet se napuni. Razmisljao sam dugo da li da se u ovakvom stanju borim bio sam siguran da ipak mogu. Ali jednostavno kad sam video koliko mi se krvi skuplja i da ne mogu tom rukom da udarim ni 50% a da ne pricam o sparingu. Jednostavno nema smisla da izlazilm na borbu a da ne mogu da dam 100%. Sve sam mozete videti i sami na slikama. Tako da borba protiv Ankalaeva za sad otpada,zao mi je zbog toga ali bice sigurno jos prilika da tu borbu odradimo! @rino.bet @mmamanagement #darkostosic #ufcworld #ufc #beograd #mmafighter #mmanews #mmalifestyle #mmarussia #mmatraining #ufcfightnight145 #ufcprague #ufcworld #kickboxing #k1 #boxing #bjj #combatsports #ufcfightnight #mma

A post shared by Darko Stosic (@darko_ufc) on

darko stosicufc
KOMENTARI

KOMENTARI