Sport Centar

Fonseca: Jučer sam govorio o temi koja se tiče Džeke, ne želim ništa dodati

Trener Rome Paulo Fonseca odbio je govoriti o temi "Edin Džeko" nakon pobjede Vučice protiv Spezije golom u 93. minuti rekavši kako je jedino važno ono što su njegovi igrači prikazali na terenu.

Fonseca: Jučer sam govorio o temi koja se tiče Džeke, ne želim ništa dodati

Trener Rome Paulo Fonseca odbio je govoriti o temi “Edin Džeko” nakon pobjede Vučice protiv Spezije golom u 93. minuti rekavši kako je jedino važno ono što su njegovi igrači prikazali na terenu.

Džeko današnji meč nije igrao zbog povrede, što je Fonseca jučer najavio na konferenciji za medije, a u međuvremenu gotovo svi mediji u Italiji objavili su informaciju da je na relaciji kapitena i trenera došlo do žestokog sukoba i da će Dijamant napustiti Romu u narednim danima.

Ipak, na pitanje novinara nije želio govoriti o toj temi, a nije ni demantovao te natpise, prenosi Klix.

“Već sam jučer govorio o toj temi i ne želim ništa dodati. Razumijem vašu znatiželju, ali ne želim reći ništa drugo. Važno je samo ono što smo danas uradili i ovo je velika pobjeda naše ekipe”, rekao je Fonseca nakon meča.

On je dalje istakao da je isključivo fokusiran na rezultate tima i da se drugim stvarima ne može i neće zamarati.

“U potpunosti sam fokusiran na svoj tim. Teško je vidjeti da se Roma loše tretira u medijima, ne Fonseca, već Roma, ponašajući se kao da smo na dnu tabele. Mislim da Roma zaslužuje više poštovanja”, rekao je trener Rimljana koji je dodao da ne obraća pažnju na pisanje medija.

Roma je trenutno na trećoj poziciji u Seriji A sa 37 osvojenih bodova.

edin dzekopaulo fonsecaRomaspezia
KOMENTARI

KOMENTARI