Sport Centar

FK Željezničar: Najposjećeniji smo bh. klub, pokažimo zajedništvo i u godinama ispred nas

Fudbalski klub Željezničar saopštenjem se oglasio i zahvalio svim navijačima na činjenici da je Grbavica ponovo bila najposjećeniji bh. stadion.

FK Željezničar: Najposjećeniji smo bh. klub, pokažimo zajedništvo i u godinama ispred nas

Fudbalski klub Željezničar saopštenjem se oglasio i zahvalio svim navijačima na činjenici da je Grbavica ponovo bila najposjećeniji bh. stadion.

Plavi poručuju da su navijači pomogli očuvanju vrijednosti kluba sa Grbavice.

“Odlukom rukovodstva NS/FS BiH prijevremeno je okončana sezona 2019/2020, a naš je Klub završio kao drugoplasirani, polufinalista Kupa BiH i najposjećeniji klub u bh. fudbalu.

Ovom prilikom zahvaljujemo se navijačima, stručnom štabu, fudbalerima, svim uposlenicima i sponzorima na maksimalnom angažmanu, te im upućujemo iskrene čestitke na uspješnoj sezoni. Posebno se zahvaljujemo svim onim, koji su nam u ovim teškim vremenima proglašenog stanja nesreće pomogli da očuvamo vrijednosti Kluba.

Pozivamo sve navijače i prijatelje Kluba da u narednoj sezoni, i u godinama ispred nas pokažemo zajedništvo koje krasi Želju već 99 godina.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar! Upravni odbor FK Željezničar”, saopšteno je iz tabora Plavih.

fkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI

Dc14
Gost

Uvijek če i biti najposječeniji stadion. U odnosu na navijače Sarajeva su gospoda.Zaboravljaju koliko su puta Željini navijači skandirali ime Vedrana Puljiča. Oni nose tabut i igraju se sa islamom. Dno dna….

Edoo
Gost

Raspitaj se ko je prvi počeo da klanja dženaze protivniku … cuj gospoda, a niko na stadionu nema oba para jedinica i dvica u ustima

the user
Gost

Tu istu šuplju vrtite svake godine. A na kraju sezone skroz druga priča, izbace se zvanični podaci kad ono Seljo opet iza Sarajeva. Tako i prošla, i to uz dva derbija u Dolini Mitova.

Ganzo
Gost

the usro

Hajd nam postavi te podatke od pretrpošle, prošle a i ove sezone i da vidimo na kojem mjestu je Torpedo i vi kao skupina?

I usput da vidimo ko “vrti jednu te istu priču”, da niste možda i tu poskočicu nama pokušali podvaliti kao i obično što pokušavate

Skenderija
Gost

Ha, ha, ha, ha nasmijaše nas pravo….. , oprostite najposječeniji nismo Vas prepoznali,

Ganzo
Gost

Neeee. Izvinjavamo se, VI STE TI koji ste najposjećeniji, vi ste DIVOVI, niko k'o vi 😀 😀 😀

Mehmed
Gost

A stadion rodjeni stalno pun

the user
Gost

Evo mitomančići, čitajte: plbih.ba/premijer-liga-bih/sezona-2018-2019-u-brojkama/

the user
Gost

“Utakmice Sarajeva je u prosjeku na domaćem terenu gledalo 4.294 gledaoca, dok Željezničar ima prosjek 3.961 po susretu.
Novi šampion je najgledaniji i na gostujućim terenima, sa prosjekom od 3.356 gledalaca po utakmici. Ekipu Željezničara na gostujućim terenima je u prosjeku gledalo 2.806 gledalaca.”

Ganzo
Gost
Ma kakvi, nije to ništa, sve su to lažni podaci izdati od strane saveza, istog onog saveza koji vam jučer na vrlo perfidan način dodijeli titulu, tako da me ne čudi da su i ovo izvrnuli. Sad čekamo istu specifikaciju za ovu sezonu, valjda vaši saveznici iz saveza neće i ovaj put da vas poguraju kao i obično. To posebno mislim na zadnja dva derbija 8-3, na kojima se više čuo prdež Amarovog psa Lutve od vas podstanara-1946, a posebno nakon zadnjeg derbija, gdje se na Gradskom Stadionu Koševo, poznatijem kao LAVOR, doslovno NISTE ČULI. Ali zato se se čuli… Čitaj više »
aaaa
Gost

Papak jedan, ne znas ni koja je ovo sezona. Joj majko draga kavih sve debila ima, pa to je nevjerovatno!

the user
Gost

Lijepo je ovih dana slaviti titulu, ali gledati mitomane kako kmece i pisu romane – NEPROCJENJIVO 🙂

wpDiscuz