Sport Centar

FK Željezničar: Na Dan državnosti BiH kreće montaža krova na istočnoj tribini stadiona Grbavica

Upravni odbor Fudbalskog kluba Željezničar zaprimio je i analizirao Dinamički plan izrade projekta natkrivanja Istočne tribine Stadiona Grbavica, u kako se navodi u saopštenju za javnost, "u skladu sa time možemo da obradujemo naše navijače da će radovi na Istočnoj tribini Stadiona Grbavica započeti za nešto više od mjesec dana, tačnije 25.11.2019. godine na Dan državnosti Bosne i Hercegovine."

FK Željezničar: Na Dan državnosti BiH kreće montaža krova na istočnoj tribini stadiona Grbavica

Upravni odbor Fudbalskog kluba Željezničar zaprimio je i analizirao Dinamički plan izrade projekta natkrivanja Istočne tribine Stadiona Grbavica, u kako se navodi u saopštenju za javnost, “u skladu sa time možemo da obradujemo naše navijače da će radovi na Istočnoj tribini Stadiona Grbavica započeti za nešto više od mjesec dana, tačnije 25.11.2019. godine na Dan državnosti Bosne i Hercegovine.”

Kako se navodi, cjelokupan projekt trebao bi biti završen sa 31. januarom 2020. godine.

“Ono što sve raduje je da pripremni radovi idu dobrom dinamikom i da prema tvrdnjama izvođača možemo očekivati da će cjelokupan projekt biti završen sa 31. januarom 2020. godine.

Ovim će tribina biti spremna u drugom dijelu sezone da dočeka navijače, čime će zacrtani plan Uprave u potpunosti biti realizovan“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Upravni Odbor FK Željezničar.

Tabela Premijer lige

Raspored 12. kola Premijer lige

fkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI

A. O
Gost

🔵Život ču dati al tebe nedam ‘jer ti si život moj🔵

wpDiscuz