Sport Centar

FK Željezničar i Nihad Selimović uputili demantij: Nanosi se velika šteta klubu

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje u kojem se demantuje izjava predsjednika Upravnog odbora Nihada Selimovića.

FK Željezničar i Nihad Selimović uputili demantij: Nanosi se velika šteta klubu

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje u kojem se demantuje izjava predsjednika Upravnog odbora Nihada Selimovića koja se danas mogla pročitati u medijima.

Tekst saopštenja preuzet sa zvanične stranice FK Željezničar prenosimo u cijelosti:

“Predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar uputio je demantij nakon što je portal Radiosarajevo.ba objavio „ekskluzivni intervju“.

Stavovi iskazani u navedenom intervjuu ne odražavaju stavove predsjednika Selimovića, te je zabrinut i iznenađen načinom kako je isti formulisan i očigledno predstavlja svjesnu manipulaciju navijača Fudbalskog kluba Željezničar i čitatelja portala.

Ovakav eklatantan primjer drskosti i lažnog izvještavanja, te iznošenja stavova koji nisu izrećeni, pri tome evidentno aludirajući na moguće autore i ciljeve je sraman i upravo predstavlja ono na što upozoravamo da nanosi veliku štetu klubu. Iskreno se nadamo da će profesionalizam redakcije i uredništva presuditi, da će lažni i izmišljeni tekst povući, te da se ovakve stvari više neće dešavati.

Mi smo Željini, Željo je naš”, saopštili su iz FK Željezničar.

fkzeljeznicarnihad selimovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Oj Safete Sajo Sarajlijo
Gost

Ma šta kažeš?Isto Mile.Każe,pa onda misio sam tako i tako.Ko to vise slusa..luzere svakojake vrste…

wpDiscuz