Sport Centar

FK Sarajevo pozvao navijače i sve ostale da daju doprinos u borbi protiv pandemije korona virusa

Fudbalski klub Sarajevo pozvao je danas svoje navijače, ali i sve ostale ljude u Bosni i Hercegovini, da pozivom na broj 17007 doniraju dvije marke u borbi protiv pandemije koronavirusa.

FK Sarajevo pozvao navijače i sve ostale da daju doprinos u borbi protiv pandemije korona virusa

Fudbalski klub Sarajevo pozvao je danas svoje navijače, ali i sve ostale ljude u Bosni i Hercegovini, da pozivom na broj 17007 doniraju dvije marke u borbi protiv pandemije korona virusa.

”Povodom novonastale situacije uslijed pandemije korona virusa veliki je broj ljudi kojima je pomoć potrebna. Fudbalski klub Sarajevo obavještava sve navijače i simpatizere kluba, te građane koji žele dati svoj doprinos i pomoći onima kojima je to potrebno, da to mogu učiniti pozivom na broj 17007. Pozivom na broj 17007 donirat 2 KM Udruženju Pomozi.ba. Sav prikupljeni novac bit će usmjeren za pomoć najugroženijim uslijed pandemije koronavirusa”, saopštili su iz FK Sarajevo.

Na oficijelnoj internet stranici fksarajevo.ba sve koji žele uključiti se u akciju informisali su i da donacije za borbu protiv koronavirusa mogu uplatiti putem PayPala (paypal1@pomozi.ba), ali i uplatama iz BiH i inostranstva putem žiroračuna u određenim bankama.

fksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI