Sport Centar

FK Radnik: Treba uzeti u obzir okolnosti u kojim je Jagodić došao, ovo je najbolje rješenje

Fudbalski klub Radnik potvrdio je da Vlado Jagodić više nije šef stručnog štaba prvog tima.

FK Radnik: Treba uzeti u obzir okolnosti u kojim je Jagodić došao, ovo je najbolje rješenje

Fudbalski klub Radnik potvrdio je da Vlado Jagodić više nije šef stručnog štaba prvog tima.

Radnik je još prošle sezone trebao da ispadne iz Premijer lige BiH, ali je spašen pod dobro poznatim okolnostima, a sada nakon 14 kola je zakucan za dno tabele.

Bijeljinci imaju svega sedam bodova i od sigurne zone su dosta daleko pošto je 10. Velež sa 13 bodova.

Saopštenje Fudbalskog kuba Radnik povodom raskida ugovora sa doskorašnjim trenerom Vladom Jagodićem prenosimo u cjelosti:

“Fudbalski klub Radnik i trener Vlado Jagodić sporazumo su raskinuli ugovor i razišli se u prijateljskom tonu, s ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize, a obostrani zaključak je da bi promjena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rješenje za klub. FK Radnik se zahvaljuje bivšem treneru Vladi Jagodiću na dosadašnjoj više nego korektnoj saradnji. Treba uzeti u obzir i okolnosti u kojem je Jagodić stigao u naš klub, u jednom teškom periodu kada smo bili suočeni sa raznim unutrašnjim problemima koji su se odrazili na rezultate koje smo ostvarivali u prethodnom periodu.

Nakon pet godina stabilizacije, FK Radnik je bio ravnopravan premijerligaš i u tom periodu je osvojio Kup BiH, a u dva maha je bio učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope. U poslednjih godinu i po dana semberski prvoligaš se suočio sa katastrofalnim finansisjkim stanjem, lošom organizacijom, a kriza se odrazila i na takmičarski dio gdje se Radnik i danas grčevito bori za opstanak.

Fudbalski klub Radnik donio je odluku da u narednom periodu sa klupe klub predvodi dosadašnji kapiten Velibor Đurić”, navodi se u saopštenju FK Radnik, koje je prenio sajt Sport Bijeljina.

fkradnikvelibor djuricvlado jagodic
KOMENTARI