Sport Centar

Filipović pred prvi meč sezone: Ne poznajem Olimpik, ali bit će to teška utakmica

Zrinjski sutra Pod Bjelim brijegom dočekuje Olimpik koji se nakon tri sezone vratio u Premijer ligu. Lagan zalogaj za početak? Krilni ofenzivac Miloš Filipović ne misli tako.

Filipović pred prvi meč sezone: Ne poznajem Olimpik, ali bit će to teška utakmica

Zrinjski sutra Pod Bjelim brijegom dočekuje Olimpik koji se nakon tri sezone vratio u Premijer ligu.

Lagan zalogaj za početak? Krilni ofanzivac Miloš Filipović ne misli tako, prenosi Bljesak.

“Dobili smo sve utakmice osim Ploča, tako da je to dobro izgledalo”, ustvrdio je Filipović, koji se ovog ljeta Pod Bijelim brijegom ujedinio sa Nemanjom Bilbijom i Ognjenom Todorovićem s kojima je dao najveći obol pri osvajanju tri vezane titule u periodu od 2016. do 2018.

Vratio se Filipović, kao i Bilbija, prošle zime, Todorović se priključio zadnji – ovog ljeta. Vratio se i Filip Arežina, tako da je brojka značajnih povratnika pozamašna, ali mnogi se prije svega rado prisjećaju utakmica u kojima su Bilbija – Todorović i Filipović Zrinjski zajedno vodili do važnih, šampionskih pobjeda.

Isto tako, mnogi od njih su i skeptici pa se, možda i s razlogom, pitaju – jesu li to isti oni igrači zbog kojih je Zrinjski nanizao niz rekorda, bio nezaustavljiv u tri vezane sezone, što nijednom drugom premijerligašu nije pošlo za rukom. Filipović može govoriti u svoje ime, a čini se da je zadovoljan…

“Mogu biti zadovoljan svojom formom, kako se bliži prvenstvo, sve sam bolji. Spreman sam pokazati zbog čega sam se vratio”, poručio je.

Jasno, ovdje treba sagledati krupnu sliku, ne naglašavati samo dolaske, ali popularni Fićo vjeruje da je kvalitet opet tu, da će Zrinjski opet igrati značajnu ulogu.

“Jeste, otišlo je puno važnih igrača, ali došli su novi s puno kvalitete”.

Za kraj pogledao je unaprijed prema prvom kolu i prvom rivalu…

“Ne poznajem Olimpik, ali bit će to teška utakmica. Oni će doći ambiciozni pokazati zašto su bili prvi u Federaciji, a na nama je da pobjedom uđemo u prvenstvo”.

fkolimpikhskzrinjskimilan filipovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz