Sport Centar

FIFCO potvrdio: Business liga postala član internacionalne fudbalske federacije

Business liga, koja se održava dugi niz godina u organizaciji Udruženja "Razvoj sporta - Sport Centar", zvanično je primljena u FIFCO (International Federation of Corporate Football).

FIFCO potvrdio: Business liga postala član internacionalne fudbalske federacije

Business liga, koja se održava dugi niz godina u organizaciji Udruženja “Razvoj sporta – Sport Centar”, zvanično je primljena u FIFCO (International Federation of Corporate Football).

Organizacioni odbor najprestižnijeg malonogometnog takmičenja pravnih lica u Bosni i Hercegovini krajem prošle godine dobio je poziv da postane dio internacionalne fudbalske federacije za korporativna takmičenja.

FIFCO je na zvaničnoj stranici sada objavio da je Business liga postala član ove organizacije, tako da će sada osvajači i učesnici ovog takmičenja moći učestvovati na FIFCO Svjetskom kupu korporativnih šampiona.

Naime, FIFCO Svjetski kup korporativnih šampiona održava se svake godine u nekom od najvećih i najpopularnijih gradova svijeta.

FIFCO je u 11 godina postojanja uspio izgraditi veliku mrežu, a danas se sastoji od preko 60 zemalja i više od 2,7 miliona igrača, a sarađuje sa preko 100.000 kompanija širom svijeta.

business ligafifco
KOMENTARI