Sport Centar

Faruk Vražalić peti strijelac rukometne Lige prvaka!

 Takmičenje u grupama C i D rukometne Lige prvaka završeno je prije 10 dana, a plasman u play-off za osminu finala izborili su Skjern i Ademar, te Montpellier i Motor.

Faruk Vražalić peti strijelac rukometne Lige prvaka!

Montpellier i Motor bili su u grupi sa Bešiktašem naših Faruka Vražalića i Tomislava Nuića, te su uspjeli zaustaviti turskog šampiona na putu da se plasira u play-off.

Bešiktaš će tako morati čekati još jednu godinu da bi otišao u elitu, a ono što raduje ljubitelje rukometa i selektora bh. rukometaša Bilala Šumana jeste da je Faruk Vražalić, desno krilo turskog tima i Zmajeva, u sjajnoj formi ove sezone.

Osim što je jedan od glavnih igrača Bešiktaša, Vražalić je i peti strijelac ovogodišnjeg takmičenja. Ispred njega su uoči pauze u evropskim takmičenjima Uwe Gensheimer iz PSG-a (68 golova), Mate Lekai iz Veszprema (61), Markus Olsson iz Skjerna (58), te njegov klupski kolega Ramazan Done sa (57), dok je Vražalić postigao 56.

besiktasfaruk vrazalic
KOMENTARI

KOMENTARI

Ebony Moorhouse
Gost

Plaćam 76 dolara svaki sat za rad kod kuće na mom računalu. Nikada ne bih zamislila da bih to mogla učiniti, ali moj dobar prijatelj zarađuje 16k / mjesečno tako što samm obavi0 taj posao, a ona mi je pokazala kako….

Provjeri što radim ……..➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz