Sport Centar

Džeko poručio bh. rukometašima: Samo vi znate kako i zašto, jer znate koliko vrijedite

Nakon velikog uspjeha bh. rukometaša i historijskog plasmana na Evropsko prvenstvo, mnogi su naši sportisti i stručnjaci uputili čestitke, poput Nenada Markovića, Jusufa Nurkića, Džanana Muse...

Džeko poručio bh. rukometašima: Samo vi znate kako i zašto, jer znate koliko vrijedite

Nakon velikog uspjeha bh. rukometaša i historijskog plasmana na Evropsko prvenstvo, mnogi su naši sportisti i stručnjaci uputili čestitke, poput Nenada Markovića, Jusufa Nurkića, Džanana Muse…

Kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko također je čestitao rukometnim Zmajevima vrlo emotivnom porukom:

“Samo Vi znate kako i zašto! Ponekad je dovoljno i da samo Vi vjerujete, jer Vi znate koliko vrijedite i koliko možete. Samo Vi… Svaka Vam čast momci. Jači od svih! Uživajte na Evropskom prvenstvu, jer ste ga sami zaslužili i ne obazirite se ni na koga! Bravo, majstori”, napisao je Dijamant na svom Facebook profilu.

Podsjećamo, rukometna reprezentacija BiH u posljednjem kolu kvalifikacija u Ostravi savladala Češku rezultatom 24:23. Zmajevi na Evropsko prvenstvo idu kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije u kvalifikacijama.

Evropsko prvenstvo održava se u januaru naredne godine u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

edin dzekorukometna reprezentacija bih
KOMENTARI

KOMENTARI