Sport Centar

Dvoršek krivi Vujovića i Jankovića: Oni su dva igrača bez karaktera

Dvoršek krivi Vujovića i Jankovića: Oni su dva igrača bez karaktera

Holanđani su ponovo odigrali brzo i jednostavno. Domaćin je imao puno tehničnih grešaka. U pojednim momentima domaći igrači bili su nervoni i poraz je bio neminovan.

Lionsi su vodili većim dijeom meča, a Borac m:tel početkom drugog  oluvremena pravi preokret i dolazi do dva gola prednosti. Budi se publika u dvorani Borik i činilo se da je to početak bolje igre. Ipak trener gostiju traži time out i njegova ekipa pravi preokret i prednost čuva do kraja meča.

Vujović je bio najefikasniji kod Borca sa sedam golova, a kod Holandđana Steins je postigao isto toliko.
Trener našeg prvaka Boris Dvoršek poslije meča našao je krivce za poraz u Stefanu Jankoviću i Davorinu Vujoviću.

” Nisam zadovoljan. Ja sam razočaran, ali igraju se dvije utakmice. Mi smo prvu utakmicu izgubili, na svojim greškama”, rekao je na početku obraćanja medijima Dvoršek i nastavio:

“Ajmo biti iskreni. Dosta je da se tri mjeseca ponavljaju iste stvari i da se utakmice gube zbog istih igrača. Ajmo podvući crtu i reći da Obradović, Trivundža, Mikić i Nikolić, koji su veliki profesionalci izgaraju na terenu, dokle tako. Gdje su drugi?”, pita se Dvoršek i onda poentira.

” Ne možeš dobiti utakmicu kada imaš limitiranog Stefana Jankovića na srednjem vanjskom, koji ne zna gdje mu je glava. Imali smo dva razlike i dva igrača manje i jednu sekundu do povratka jednog igrača, a on šutiira. To vanjski spoljni mora da vidi. Imamo Vujovića, koji spava u odbrani. To su dva igrača, koji ne znaju napasti, nemaju onaj “klik”, kad je najteže da reaguju. Kad Trivundža na igra to je muka, nema ko da ga mijenja”, kaže Dvoršek i nastavlja u dahu:

” Oni su dva igrača bez karaktera. Tako se ne igra rukomet. Mi smo tu limitirani. Moramo dovesti druge igrače, ključ leži u tome”, rekao je trener Borca m:tel.

alexis sanchezmilwaukee
KOMENTARI