Sport Centar

Dujaković: Nijednoj ekipi neće biti lako da nas pobijedi

Dujaković: Nijednoj ekipi neće biti lako da nas pobijedi

“Jako sam zadovoljan prije svega pobjedom na startu šampionata, a zatim i svojom partijom protiv Čelika. Ostvarili smo tri velika boda koja će nam sigurno biti dodatni elan za nastavak šampionata, a mi smo kvalitet pokazali i protiv Željezničara u generalnoj probi (1:1 op.a.), te nijednoj ekipi neće biti lako da nas pobijedi”, rekao je bivši fudbaler Borca za SCsport.ba.

Ipak, Dujaković je svjestan da igrači tima iz Jajca moraju ostati “čvrsto na zemlji”, te da se za svaki bod moraju boriti.

“Idemo od utakmice do utakmice. Mali smo klub, debitant u društvu najboljih i prevashodni cilj nam je opstanak. Ukoliko se u toku sezone ukaže prilika da napravimo nešto više, svakako da ćemo to pokušati iskoristiti, ali najvažnije je da izborimo opstanak na kraju”, jasan je Dujaković.

Zanimljivo, Dujaković je proteklu sezonu na Mračaju igrao kao posuđen igrač banjalučkog Borca, a po isteku saradnje sa klubom iz Platonove potpisao je jednogodišnji ugovor sa Metallegheom koji je okupio nekoliko igrača sa značajnim premijerligaškim iskustvom.

“Ekipa nam je već godinu dana na okupu, a stiglo je nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača. Lično sam zadovoljan timom koji imamo, a kako vrijeme bude odmicalo vjerujem da možemo biti još bolji.”

Fudbaler Mettaleghea pohvalio je i rad trenera Nermina Bašića za kojeg kaže da posebno ima dobar odnos sa igračima.

“Šef ima jako dobar odnos sa igračima i imamo tu potrebnu hemiju unutar ekipe što je možda i naša najveća snaga, a to se da primijeiti i na terenu”, zaključio je na kraju razgovora za naš portal Siniša Dujaković, najbolji igrač 1. kola BH Telecom Premijer lige.

dan nezavisnosti bihterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI