Sport Centar

Dudić: Promašio sam s formacijom u prvom poluvremenu, moram biti prezadovoljan rezultatom

Široki Brijeg i Velež odigrali su 2:2 u odličnoj utakmici 3. kola Premijer lige BiH igranoj na Pecari.

Dudić: Promašio sam s formacijom u prvom poluvremenu, moram biti prezadovoljan rezultatom

Široki Brijeg i Velež odigrali su 2:2 u odličnoj utakmici 3. kola Premijer lige BiH na Pecari.

Bodom su zadovoljniji gosti s obzirom da su gubili 2:0. No, treneri ekipa nisu bili baš zadovoljni u konačnici, prenosi Jabuka.tv.

“Ne znamo ni mi kako smo uzeli bod”, počinje trener Veleža Feđa Dudić te nastavlja:

Nakon 2:0 u prvom poluvremenu i sramne igre, počevši od mene koji sam totalno promašio s formacijom jer sam pogrešne igrače stavio da počnu utakmicu. Sve što pripremali i pravili kako igrati i stajati u defanzivnom bloku – ništa nismo uradili. I Bog nas je pogledao da dadnemo gol u 45. minuti. Da je Široki otišao na poluvrijeme s 2:0, vjerojatno bi bila gotova utakmica. Dali smo gol u najbolje moguće vrijeme. U drugom poluvremenu smo napravili izmjene i promijenili smo formaciju, evidentno je da smo bili bolji u posjedu, imali smo bolju inicijativu, ali opet nam je protivnik poklonio penal. Kad sve uzmem u obzir moram biti prezadovoljan rezultatom”, zaključio je Dudić na konferenciji za novinare po završetku utakmice.

Trener Širokobriježana Toni Karačić može biti zadovoljan samo prvim poluvremenom, izuzev posljednjeg napada. Posebno je kritizirao jednog igrača.

“Kada vodiš 2:0 i na kraju bude neriješeno, iskreno je nekakav ružan osjećaj. Prvo poluvrijeme smo bili dosta kvalitetniji, u samoj taktičkoj postavci smo predvidjeli neke situacije, vodili smo 2:0 i imali smo još prilika za postići pogodak. I onda praktički u zadnjoj minuti dopustimo sebi lapsus i to što je najgore dopusti ga igrač oko kojega se nešto vrti , koji bi trebao svojim iskustvom kvalitetno odgovoriti i privesti prvo poluvrijeme kraju. No, napravimo tehničku grešku iz auta i dobijemo gol”, kazao je Karačić.

Smatra da je Veležovom promjenom sustava igre stanje na terenu u drugom poluvremenu bilo tvrdo.

“Htio sam iskreno da budemo kvalitetniji u posjedu, no činjenica je da je Velež tu bio puno kompaktniji nego u prvom dijelu. I onda dogodi se naivni penal i onda dobivaš utakmicu iz 2:0 u 2:2. Željeli smo danas pobjedu, a na kraju neriješeno, iskreno nisam zadovoljan”, zaključio je vidno razočarani trener Širokog Toni Karačić.

fedja dudicfkveleznksirokibrijegtoni karacic
KOMENTARI

KOMENTARI

Mehmed.... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz..
Gost
Mehmed.... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz..

Duda idemo dalje… M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz

wpDiscuz