Sport Centar

Dosadašnji šef stručnog štaba Mladosti Nemanja Miljanović ima novi angažman

Nemanja Miljanović, dosadašnji trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja, trebalo bi uskoro da se preseli u Banjaluku i preuzme komandu nad juniorima Borca.

Dosadašnji šef stručnog štaba Mladosti Nemanja Miljanović ima novi angažman

Nemanja Miljanović, dosadašnji trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja, trebalo bi uskoro da se preseli u Banju Luku i preuzme komandu nad juniorima Borca.

Kako je za Mondo potvrdio šef omladinske škole crveno-plavih Igor Janković, sve je, praktično, dogovoreno.

“Razgovarano je sa Miljanovićem, sve smo dogovorili i treba još samo da potpiše ugovor. To još uvijek nije obavljeno, ali je stvar formalnosti”, istakao je Janković.

Miljanović je igračku karijeru završio u Švedskoj, gdje je i počeo da gradi trenersku karijeru.

Samostalno je vodio Syriansku i Eskilstunu, gdje je bio i sportski direktor, bio je pomoćnik trener Elfsborga u kojem je završio karijeru, a od avgusta prošle godine bio je na klupi Kakanjaca, s kojima je rezultatski izborio opstanak u m:tel Premijer ligi BiH.

Zbog nedobijanja licence od strane Drugostepene komisije za licenciranje NSBiH, Mladost je, međutim, primorana da se preseli u niži rang.

Na klupi juniorske selekcije Banjalučana Miljanović zamijenio bi Željka Vranješa, koji je stigao na klupu nakon što je dotadašnji trener juniorske ekipe Marko Maksimović dobio povjerenje da komanduje prvim timom nakon odlaska Vlade Jagodića.

fkmladostdknemanja miljanovic
KOMENTARI

KOMENTARI