Sport Centar

Dončić odgovorio komentatorima koji tvrde da bi LeBron bio prvak u rukometu: Nemate pojma…

Popularna emisija "Highly Questionable" na američkoj televiziji ESPN trivijalizirala je rukomet kao sport uz tvrdnju da bi Amerikanci s LeBronom Jamesom i bivšim NFL quarterbackom Jayom Cutlerom osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Dončić odgovorio komentatorima koji tvrde da bi LeBron bio prvak u rukometu: Nemate pojma…

Popularna emisija “Highly Questionable” na američkoj televiziji ESPN trivijalizirala je rukomet kao sport uz tvrdnju da bi Amerikanci s LeBronom Jamesom i bivšim NFL quarterbackom Jayom Cutlerom osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Cutler je prije nekoliko dana rekao da razmišlja da se s 36 godina počne baviti rukometom i pokuša se kvalificirati sa SAD-om na Olimpijske igre.

“Čuo sam da se taj rukomet igra na Olimpijskim igrama i mislim da bih bio dobar u tom sportu. Igra se s malom loptom kojom se okolo dodaješ i onda je baciš u gol. To je kao dvoranski nogomet, osim što se igra rukama”, rekao je Cutler u popularnom podcastu Pardon My Take.

“Koliko tamo igrača igra, osam, je li tako? Ja mislim da biste ti, LeBron i Patrick Mahomes sami protiv bilo kojih osam igrača iz drugih zemalja osvojili zlato”, odgovorio mu je voditelj, a Cutler je nastavio:

“Mislim, pogledajte taj sport. Sve ekipe na gol stavljaju neke stare tipove koji na pamet dižu ruke kad lopta ide prema njima. Nekad ih pogodi, nekad ne. Ma, moram ući u našu ekipu”.

Njihove izjave prenijela je spomenuta emisija na ESPN-u, a voditelji su se uključili u raspravu bi Sjedinjene Države s Cutlerom u reprezentaciji mogle osvojiti zlatnu medalju u rukometu na Olimpijskim igrama. Jedan voditelj se složio i rekao da bi on odmah ušao u ekipu s Cutlerom i LeBronom.

“Jeste li ikad čuli nekog osmogodišnjaka da kaže da se želi baviti rukometom? Ja sam siguran da je taj sport negdje na Zemlji popularan. Ko se bavi rukometom? Oni koji nisu uspjeli u nogometu, footballu ili košarci”, rekao je jedan od voditelja.

Raspravu su vidjeli Nikola Karabatić i Luka Dončić. Francuski reprezentativac je poručio Cutleru da će mu on dati svoju zlatnu medalju ako ga pobijedi, a Dončić je rekao da “nemaju pojma koliko je rukomet težak sport”.

jay cutlerlebron jamesluka doncicnikola karabatic
KOMENTARI

KOMENTARI

aaaa
Gost

Ovi amerikanci su bas glup i jos uz to arogantan narod. Nema gore kombinacije

wpDiscuz