Sport Centar

Domaći megabrend dobitnik “Must have” priznanja: Top nagrada za TOPS kvalitet!

Najomiljeniji domaći biskvit i jedan od najprodavanijih u svojoj kategoriji u regiji - Tops po treću put je dobitnik „Must have” priznanja koje dodjeljuje magazin IN Store u saradnji sa najvećim trgovačkim lancima u Bosni i Hercegovini i oko 7.000 trgovaca.

Domaći megabrend dobitnik “Must have” priznanja: Top nagrada za TOPS kvalitet!

Najomiljeniji domaći biskvit i jedan od najprodavanijih u svojoj kategoriji u regiji – Tops po treću put je dobitnik „Must have” priznanja koje dodjeljuje magazin IN Store u saradnji sa najvećim trgovačkim lancima u Bosni i Hercegovini i oko 7.000 trgovaca.

Kao megabrend u kategoriji biskvita u Bosni i Hercegovini, Tops je lider u kategoriji biskvita sa narančom. Godišnje se pojede oko 3 miliona Tops biskvit pakovanja. Svaki biskvit peče se 11 minuta, a svake minute sa trake izlazi 705 komada biskvita.

Tops je kombinacija ukusnog biskvita sa slasnim narandžastim želeom i čokoladnim preljevom u izuzetnoj poslastici za svaku priliku. Dostupan je u pojedinačnom i porodičnom pakovanju.

Tops za sada ima tri okusa, i to naranču, čoko, malinu, te jabuku/cimet kao zimsku ediciju. Omiljena je poslastica za školski odmor, putovanje, kafe pauze, itd.

Iz kompanije su ovih dana upravo priredili još jednu inovaciju. Radi se o apsolutnom novitetu u kategoriji – TOPS SOFT CAKES!

Tops Soft Cakes je novi biskvitni kolač sa bogatim punjenjem i čokoladnim prelivom. Punjenje je u dva okusa: naranča/jogurt i višnja/jogurt.

Prvi Tops proizvoden je 1980. godine, a u okviru AC Food kompanije koja je članica AS Grupacije ovaj brend se nalazi od 2017. godine. Trenutno se izvozi u 20 zemalja. Posjeduje certifikate HACCP, IFS i Halal.

AC FoodTOPS
KOMENTARI