Sport Centar

Dok je odgovarao na pitanje da li bi se ponovo vratio u Sarajevo: Musemić zaplakao pred kamerama

Husref Musemić od jučer više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima kojem je Musemić prošle sezone donio prvu duplu krunu u historiji kluba.

Dok je odgovarao na pitanje da li bi se ponovo vratio u Sarajevo: Musemić zaplakao pred kamerama

Husref Musemić od jučer više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima kojem je Musemić prošle sezone donio prvu duplu krunu u historiji kluba.

Novinar Hayata razgovarao je sa Musemićem, a kompletan razgovor možete gledati večeras u Vijestima u 7 Hayat TV-a.

Iskusni stručnjak bio je poprilično začeten odlukom vodećih ljudi kluba čija je velika legenda, kako igračka, tako i trenerska.

Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put“, kazao je, između ostalog, Musemić.

Teško je sada bilo šta pametno reći. Ne želim se ni s kim svađati, niti raspravljati. A, ni u najmanju ruku nije korektno“, dodaje on.

Na pitanje novinara da li bi prihvatio poziv da ponovo ‘gasi požar’ u FK Sarajevo, Musemić je odgovorio:

“Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju”, rekao je Musemić i tada je nastao tajac…

Musemić više nije mogao kontrolirati svoje emocije pa je, zbog nepravde koja mu je učinjena, zaplakao ispred kamera Hayat TV-a.

Pogledajte video OVDJE!

TABELA PREMIJER LIGE

fksarajevohusref musemic
KOMENTARI

KOMENTARI

Dc14
Gost

Seljanka iz Tuzle vam upravlja klubom. Vračajte ovog čovjeka odma.

East side
Gost

Čak i da je imao grešak ( a nije ) one nisu namjerno napravljene. Husref Sarajevo VOLI za razliku od većine iz Uprave. SRAMOTA ŠTA RADE ČOVIJEKU:

Gost1
Gost

Niko ne kaže da su te greške namjerne ali ova polusezona sto se tiče igre je bila užas,igra se svodila na kvalitet pojedinca npr Ahmetović protiv Širokog,što se ne komentariše igra protiv Slobode,Radnik;Željezničar, nek je živ i zdrav puno godina hvala mu za sve ali mislim da je ovo vrhunac njegovog vođenja.Hvala za sve ali ekipa je nespremna i taktički stagniramo,idemo dalje.

opeee
Gost

Ma jeste imao grešaka, ko to još ne griješi (taj prošli derbi, 5-2 napasti Želju sa Ahmetovićem i Handžićem je bilo pretplaćeno na propast u nekoj 4-4-2 koju oni ne igraju). Al čovjek prevazišao to i dijeli 1. mjesto s Željom jarane, znači o čemu pričamo, kakva smjena, kakvi debili u upravi.

Žao mi Husrefa majke mi, niste ga zaslužili!!!

Ferhat Asimović
Gost
Sramotno! Sramotno! Čovjek se bori za titulu prvaka, lovi duplu krunu i oni ga smijene. Izgubio od Želje, pa šta? Prvak postaje onaj ko skupi najviše bodova igrajući sa svim protivnicima, a ne samo s gradskim rivalom. Koliko to Željo bježi bodova? 0 bodova, eto koliko. I sad će dovesti nekog ”stručnjaka” koji će Sarajevu spašavati 3-4 mjesto i izlazak u Evropu, pa će na pressicama tvrditi da je to realnost i maksimum ovog tima. Ooooo, sjetićete se vi Husrefa itekako! Alex Ferguson je 27 godina bio trener Man Utd. Zašto? Pa kad mu se god poljuljao autoritet, Uprava smjeni… Čitaj više »
brachuka
Gost

Husref zivi za Sarajevo, oni zive od Sarajeva

Zvjerko
Gost

Ako sad Sarajevo zavrsi bolje od cetvrtog mjesta ja cu biti iznenadjen!

wpDiscuz