Sport Centar

Dodijeljene nagrade, mladi reprezentativci BiH podržali Royal KINDER Jelly ligu osnovnih škola KS

Dodijeljene nagrade, mladi reprezentativci BiH podržali Royal KINDER Jelly ligu osnovnih škola KS

Titulu pobjednika osvojila je Četvrta osnovna škola, a Osnovna škola Pofalići osvojila je drugo mjesto, dok je na trećem završila Osma osnovna škola. Ekipama su podijeljene medalje i pehari, a uručivao ih je Kenan Kekić, marketing menadžer Bosnalijeka.

Nagradu za fair play dobila je Osnovna škola Malta. Za najboljeg golmana proglašen je Seid Islamović iz Osme osnovne škole, dok je najbolji igrač Aner Mujić iz Osnovne škole Pofalići. Najbolji strijelac sa deset pogodaka bio je Armin Berilo iz šampionskog tima.

Vrijedi istaći da su Royal KINDER Jelly ligu osnovnih škola Kantona Sarajevo podržali i fudbaleri Konyaspora – Riad Bajić, Deni Milošević i Amir Hadžiahmetović, koji su u proteklom periodu nastupali za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Najboljim u ovom takmičenju obezbijedili su dresove.

Royal KINDER Jelly ligu osnovnih škola organizuje Udruženje za razvoj sporta BiH – Sport Centar, zahvaljujući podršci Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, Ministarstva obrazovanja i Bosnalijeka.

fudbalska reprezentacija bihterry stotts
KOMENTARI