Sport Centar

Dobio otkaz u Zvijezdi zbog čestitke neustavnog dana RS: Popović pregovara s prvoligašem iz Srbije

Dejan Popović, 23-godišnji fudbaler, dobio je nedavno otkaz u Zvijezdi iz Gradačca nakon što je na društveni mrežama čestitao neustavni "rođendan" RS uz stihove “Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka”.

Dobio otkaz u Zvijezdi zbog čestitke neustavnog dana RS: Popović pregovara s prvoligašem iz Srbije

Dejan Popović, 23-godišnji fudbaler, dobio je nedavno otkaz u Zvijezdi iz Gradačca nakon što je na društveni mrežama čestitao neustavni “rođendan” RS uz stihove “Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, od Novoga pa do Pala sve je naše, Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka. Republiko Srpska, zjenico iz oka”.

Sada postoji mogućnost da Popović zaigra u Superligi Srbije, prenose tamošnji mediji.

Prema saznanjima “Večernjih novosti”, štoper iz Trebinja pregovara sa ljudima iz FK Bačke. Klub iz Bačke Palanke jedan je od zainteresovanih za Popovića.

“Ima određenih kontakata i tačno je da sam u pregovorima sa Bačkom. Postoje interesovanja i drugih klubova, ali ništa definitivno nije završeno i sve će biti poznato u narednih nekoliko dana”, rekao je Popović “Novostima”.

dejan popovicfk backankzvijezda gradacac
KOMENTARI

KOMENTARI