Sport Centar

Đurić: Protiv Borca smo dali i posljednji atom snage, falilo je malo sportske sreće da pobijedimo

Radnik i Borac odigrali su neriješeno 1:1 u utakmici 18. kola Premijer lige BiH u nedjelju.

Đurić: Protiv Borca smo dali i posljednji atom snage, falilo je malo sportske sreće da pobijedimo

Radnik i Borac odigrali su neriješeno 1:1 u utakmici 18. kola Premijer lige BiH u nedjelju.

Remijem u Bijeljini nisu zadovoljni domaći igrači, pošto su utakmicu do samog finiša držali u svojim rukama, a onda je uslijedila 86. minuta kada je Borac preko svog najboljeg pojedinca Jove Lukića poravnao na 1:1.

“Čestitke mojim igračima na jednoj dobroj i kvalitetnoj utakmici. Smatram da su dali i posljednji atom snage i samo nam je malo sportske sreće falilo da dođemo do pobjede. Imali smo izgledne prilike da dođemo do drugog pogotka kod rezultata 1:0 i 1:1 gdje smo pogodili stativu. Poslije utakmice sam rekao da sam ponosan na njih i prije svega odnos mojih igrača kako na utakmici tako i na svakom treningu koji smo do sada odradili. Ono sto želim da naglasim da je utakmica protekla u fer i korektnom odnosu između nas i Borca i to je nešto sto treba da bude na svakoj utakmici. Atmosfera i ambijent je bio sjajan, veliku zahvalnost dugujem našim navijačima koju su nam dali vjetar u leđa onda kada je to bilo najpotrebnije”, rekao je o utakmici za Sportski žurnal Velibor Đurić, trener Radnika.

Strijelac vodećeg pogotka za Semberce Đorđe Pantelić žali za propuštenim prilikama tokom susreta sa Borcem.

“Ostaje veliki žal za izgublјena tri boda jer smo vodili i imali još par odličnih situacija da završimo utakmicu, ali smo bili neprecizni u odlučnim momentima. Borac je dobra, kvalitetna ekipa, imaju u svojim redovima sjajne pojedince gdje smo se uvjerili na terenu. Imao sam sjajnu priliku u poslednjim trenucima utakmice nakon što smo istrčali sjajan kontranapad, ali ovaj put nisam imao sreće, jer je lopta na putu prema golu pogodila stativu. Naredna utakmice protiv Tuzle siti nam je poslednja utakmica u ovoj polu sezoni, gdje ćemo nastojati da dođemo do povolјnijeg rezultata“, istakao je napadač Radnika Đorđe Pantelić koji danas proslavlja 24. rođendan.

djordje pantelicfkradnikvelibor djuric
KOMENTARI