Sport Centar

Dinamo putuje na megdan Manchester Cityju: Bjelica donio odluku o statusu Gojaka i Hajrovića

Nenad Bjelica u Mančester vodi 22 igrača, sve koji su zdravi, a na spisku su i Izet Hajrović i Amer Gojak koji su bili, pod malim "odgojnim mjerama" trenera Dinama, pišu sportske.jutarnji.hr.

Dinamo putuje na megdan Manchester Cityju: Bjelica donio odluku o statusu Gojaka i Hajrovića

Nenad Bjelica u Mančester vodi 22 igrača, sve koji su zdravi, a na spisku su i Izet Hajrović i Amer Gojak koji su bili, pod malim “odgojnim mjerama” trenera Dinama, pišu sportske.jutarnji.hr.

Neće biti samo povrijeđenih Komnena Andrića, Marka Leškovića, Lovre Majera i Dinka Horkaša. U kadru A ekipe neće biti niti Antonija Marina, ali on će također u Mančester, samo u kadru juniorske ekipe koja igra Ligu prvaka mladih.

“Trenirali su i Theophile i Dilaver, treba vidjeti kako će izgledati na treningu u Mančesteru. Oni su još pod upitnikom”, rekao je Bjelica.

Inače, plava ekspedicija trebala je krenuti na put u ponedjeljak u 10.30 sati iz avionske luke Franjo Tuđman, ali je let odgođen i termin odlaska pomaknut je na 12.30.

Raspored Lige prvaka

amer gojakdinamo zagrebizet hajrovicnenad bjelica
KOMENTARI

KOMENTARI

Koje smo mi budale...
Gost

Avionska luka “Franjo Tudjamn”..i NIKO se u Hrvastskoj ne buni…mada je RATNi ZLOCINAC…A kad je SDA pomenuka da se Butmir nazove po rahm. Aliji Izetbegovicu, odmah belaj.Ne mozes ostati od srba i hrvata a POSEBNO ne od SDP i Njihove stranke…Zato nam je tako-kako nam je..glasajmo opet za SDP ili NS, pa nas nece biti ni na mapi!

wpDiscuz