Sport Centar

DDC MLS: Želimo ponoviti uspjeh iz prošle sezone

Kompanija DDC Multilingual Services ove sezone će po drugi put biti učesnik SC Business lige, a očekuju da se mogu uključiti u trku za play-off.

DDC MLS: Želimo ponoviti uspjeh iz prošle sezone

Kompanija DDC Multilingual Services ove sezone će po drugi put biti učesnik SC Business lige, a očekuju da se mogu uključiti u trku za play-off.

DDC MLS okuplja različite ljude, tehnologije i mjesta koja nude pametna i inovativna rješenja. DDC MLS je dio DDC grupe koja ima sjedišta u Sarajevu i Filipinima, kao i na osam drugih lokacija širom svijeta. Kao višejezični stručnjaci, mnogi članovi govore tri ili više jezika, stvarajući prilagodljive i ekonomične resurse.

Šta vam DDC MLS može ponuditi?

Fleksibilan ‘back-office’, obradu podataka i korisnički lifecycle koji vam omogućavaju da se opustite i znate da će vaš projekat biti pod rukovdstvom stručnjaka.

DDC MLS ima stručnjake za pružanje široke palete korisničkih usluga koje uključuju pružanje profesionalne i učinkovite korisničke podrške. To može uključivati: Održavanje računa, e-pošte, naplate i žalbe te mogućnost upravljanja pozivima (unutrašnjim i vanjskim); postoje različite opcije za podršku vašim korisnicima.

DDC MLS ima stručnjake za pružanje različitih Back Office procesa na različitim jezicima, uključujuci Back Office administrativne poslove (Upravljanje procesima), multimedijalizacijsko upravljanje te snimanje podataka.

DDC MLS može ponuditi niz usluga obrade podataka uključujući sljedeće tri opcije – rad sa kompanijama koje se nalaze u matičnoj zemlji, suradnja sa kompanijama iz drugih zemalja i rad sa kompanijama koje se nalaze u istim vremenskim zonama ili onima sa minimalnim razlikama u vremenskim zonama. Ovo uključuje obradu sve od višejezičnih podataka, preko medicinske, inženjerske i obrade financijske administracije.

U nastavku poslušajte šta je poručio kapiten ekipe DDC MLS-a, Muhamed Hamzić.

Vrijedi istaći da će ove sezone domaćin SC Business lige biti dvorana Hotela Hills na Ilidži, a rok za prijave je i dalje otvoren i iste možete izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 ili 060/303-9393.

Sponzori koji su zainteresovani da podrže deseto izdanje SC Business Lige mogu se javiti na e-mail – marketing@scsport.ba, a više informacija o sponzorstvu možete pronaći na ovom LINKU.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na stranici Sport Centra, kao i na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama SC Business Lige. Naravno, ovo takmičenje prate i medijski partneri Akta.ba, Kalman Radio, Antena Sarajevo, Business Magazine i Poslovne novine. Također, za najbolje pojedince u ovoj sezoni spremne su i određene nagrade.

aktabaantenasarajevobusiness ligabusinessmagazineDDC MLShotel hillskalmanradiooptikasalihbegovicposlovnenovinescsport
KOMENTARI