Sport Centar

DDC MLS po drugi put učesnik Business lige: Ove sezone cilj je plasman u play-off

Kompanija DDC Multilingual Services ove sezone će po drugi put biti učesnik SC Business lige, a očekuju da se mogu uključiti u trku za play-off.

DDC MLS po drugi put učesnik Business lige: Ove sezone cilj je plasman u play-off

Kompanija DDC Multilingual Services ove sezone će po drugi put biti učesnik SC Business lige, a očekuju da se mogu uključiti u trku za play-off.

DDC MLS okuplja različite ljude, tehnologije i mjesta koja nude pametna i inovativna rješenja. DDC MLS je dio DDC grupe koja ima sjedišta u Sarajevu i Filipinima, kao i na osam drugih lokacija širom svijeta. Kao višejezični stručnjaci, mnogi članovi govore tri ili više jezika, stvarajući prilagodljive i ekonomične resurse.

Šta vam DDC MLS može ponuditi?

Fleksibilan ‘back-office’, obradu podataka i korisnički lifecycle koji vam omogućavaju da se opustite i znate da će vaš projekat biti pod rukovdstvom stručnjaka.

DDC MLS ima stručnjake za pružanje široke palete korisničkih usluga koje uključuju pružanje profesionalne i učinkovite korisničke podrške. To može uključivati: Održavanje računa, e-pošte, naplate i žalbe te mogućnost upravljanja pozivima (unutrašnjim i vanjskim); postoje različite opcije za podršku vašim korisnicima.

DDC MLS ima stručnjake za pružanje različitih Back Office procesa na različitim jezicima, uključujuci Back Office administrativne poslove (Upravljanje procesima), multimedijalizacijsko upravljanje te snimanje podataka.

DDC MLS može ponuditi niz usluga obrade podataka uključujući sljedeće tri opcije – rad sa kompanijama koje se nalaze u matičnoj zemlji, suradnja sa kompanijama iz drugih zemalja i rad sa kompanijama koje se nalaze u istim vremenskim zonama ili onima sa minimalnim razlikama u vremenskim zonama. Ovo uključuje obradu sve od višejezičnih podataka, preko medicinske, inženjerske i obrade financijske administracije.

“Koristim priliku da se zahvalim organizatorima na pozivu i našem uvaženom direktoru Kemalu Babiću koji nam je omogućio i ove godine da nastupamo u Business ligi”, rekao je kapiten ekipe Muhamed Hamzić, koji se osvrnuo na prošlu sezonu:

“Obzirom da smo igrali premijernu sezonu, te da nam je trebalo vremena da se adaptiramo na ostale ekipe i sistem takmičenja, ne možemo biti nezadovoljni. Uprkos tome, u nekoliko utakmica je moralo da bude bolji ishod”.

Ove sezone cilj je play-off.

“U rosteru ekipe raspolažemo sa mlađim igračima koji žele da se nametnu i pokažu svoje kvalitete koje posjeduju. Cilj nam je play-off. Nadam se da ćemo istrajati na tom putu”, dodao je Hamzić.

DDC MLSsc business liga
KOMENTARI

KOMENTARI