Sport Centar

Danilović za SC: Trenutno u BiH mogu igrati samo za Borac, volio bih otići u Italiju

Vladan Danilović, talentovani veznjak Borca, sve više se povezuje sa odlaskom iz banjalučkog kluba. Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine ističe da mu je prioritet odlazak u inostranstvo.

Danilović za SC: Trenutno u BiH mogu igrati samo za Borac, volio bih otići u Italiju

Na adresu Borca već su stigle zvanične ponude za Danilovića, ako i za mladog golmana Nemanju Trkulju. Mladi veznjak se ne opterećuje time, te je u potpunosti skoncentrisan na Borac.

“Ima dosta interesovanja za mene. To ljudi iz kluba najviše rješavaju. Ima još dosta do toga, pa ćemo vidjeti. Ja sam trenutno skoncentrisan na Borac. Sve u svemu, volio bih u inostranstvo”, rekao je Danilović za SCsport.ba.

Interesovalo nas je da li ima ponuda klubova iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, međutim ne želi ostati u našoj državi.

“Nisam baš upućen u to interesovanje iz Premijer lige, ali definitivno to mi nije prioritet. Ne želim ostati ovdje, a i jedini klub gdje bih trenutno igrao u BiH je Borac”, istakao je talentovani veznjak.

Danilović kaže da povezivanja sa odlaskom iz Borca ne stvara nikakav pritisak.

“Da, često se povezujem sa odlaskom i prate me mnogobrojni klubovi, ali nema pritiska. Ukoliko mislite da ostvarite nešto u životu, morate se nositi sa svim tim stvarima”, dodao je fudbaler Borca, koji kaže da bi volio zaigrati u Italiji.

Osamnaestogodišnji veznjak bio je na spisku mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, a nada se da će i u nastavku dobijati poziv selektora Vinka Marinovića i vjeruje da se Zmajići mogu plasirati na Evropsko prvenstvo.

“Nadam se da ću uz dobre igre ponovo dobiti poziv i imati veću minutažu, ali na meni je da radim. Mislim da se možemo plasirati na Euro. Svi su nas bili otpisali, ali momci su dokazali da možemo dosta. Nadam se da ćemo ostvariti cilj”, rekao je Danilović, kojem je fudbalski uzor Sergej Milinković-Savić.

fkboracvladan danilovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Saša Novak
Gost

Yahoo CEO Marissa Meyer otišao toliko daleko da podrži praksu “rad kod kuće”, to je dobar način da zaradite sve više i više novca kod kuće. $ 48h – $ 66h … kako? Dio vremena ili puno radno vrijeme, donosimm $ 68h¿, m0žete napraviti $ 40h lako..

Ovdje možete provjeriti…. ➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz