Sport Centar

Danas na programu četiri meča: Željezničar protiv Vardara, Sarajevo će snage odmjeriti sa Budućnosti

Danas na programu četiri meča G-Drive 7. Međunarodnog fudbalskog turnira ''Igraj fudbal, živi život'' za igrače do 17 godina.

Danas na programu četiri meča: Željezničar protiv Vardara, Sarajevo će snage odmjeriti sa Budućnosti

Danas na programu četiri meča G-Drive 7. Međunarodnog fudbalskog turnira ”Igraj fudbal, živi život” za igrače do 17 godina.

U Grupi A snage će na stadionu Otoka odmjeriti Osijek i Universitatea, a ovaj susret je na rasporedu u 10 sati i 30 minuta. Drugi meč igraju Sarajevo i Budućnost, a ova utakmica će se od 12 sati i 30 minuta igrati na terenu u sportskom centru Safet Zajko.

U jučerašnjim susretima Sarajevo i Budućnost su identičnim rezultatom, odnosno sa 2:1 savladali Universitateu i Osijek.

Pa tako tabela grupe A nakon prvih susreta izgleda ovako:

1. Budućnost – 3
2. Sarajevo – 3
3. Universitatea -0
4. Osijek – 0

Današnji program u grupi B otvaraju Željezničar i Vardar, prvoplasirana i drugoplasirana ekipa ove grupe nakon prvog dana, a njihov meč se od 10 sati i 30 minuta igra u sportskom centru Safet Zajko.

Maribor i Vojvodina će zatvoriti program na stadionu Otoka, te će danas od 12 sati i 30 minuta ove ekipe pokušati doći do bodova na ovogodišnjem izdanju turnira.

Jučerašnji mečevi su donijeli mnogo uzbuđenja, pa je tako Vardar teškom mukom sa 1:0 savladao Vojvodinu, dok je Željezničar sa 6:1 deklasirao Maribora i zasjeo na prvo mjesto tabele grupe B.

Tabela grupe B nakon prvog dana izgleda ovako:

1. Željezničar – 3
2. Vardar – 3
3. Vojvodina – 0
4. Maribor – 0

fksarajevofkzeljeznicargdriveIgraj fudbal zivi zivot
KOMENTARI

KOMENTARI