Sport Centar

Dalić objavio knjigu o Mundijalu u Rusiji: “Posveta navijačima u Hrvatskoj, BiH i cijelom svijetu

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić održao je promociju svoje knjige "Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu" na kojoj je sudjelovala hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i drugi uzvanici.

Dalić objavio knjigu o Mundijalu u Rusiji: “Posveta navijačima u Hrvatskoj, BiH i cijelom svijetu

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić održao je promociju svoje knjige “Rusija naših snova – Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu” na kojoj je sudjelovala hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i drugi uzvanici.

„Ponosan sam na knjigu, jer je pisani zapis svega onoga što je bilo od prvoga dana kad sam postao selektor pa do veličanstvenih dočeka. Ponosan sam jer opisuje jedno lijepo ljeto koje će sigurno biti jedno od najljepših u našim životima, što opisuje san koji je postao stvarnost“, kazao je Dalić i dodao:

„Ova knjiga je i posveta hrvatskim navijačima, posebno onima koji su bili s nama na stadionima od Kijeva pa sve do Moskve, navijačima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i cijelom svijetu.“

Dalić je poručio kako se nada da će ova knjiga biti motiv i putokaz generacijama koje dolaze.

Miroslav Ćiro Blažević na promociji je istaknuo važnu ulogu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera u ostvarenju titule viceprvaka svijeta i imenovanju Zlatka Dalića za hrvatskog nogometnog izbornika.

“Nemojmo zanemariti činjenicu da je Davor Šuker od najboljeg golgetera svijeta postao predsjednik najboljeg saveza na svijetu”, kazao je Blažević.

Zlatko Dalić svoju je knjigu napisao uz pomoć „ghostwritera“, sportskog novinara Dražena Antolića, kojem je tokom radnih sastanka održanih u oktobru ove godine ispričao svoju priču prema ranije zacrtanom sinopsisu.

Selektor se odrekao svih prihoda od prodaje knjige u ime Humanitarne zaklade „Vatreno srce“ koja pomaže djeci s teškoćama.

hrvatskazlatko dalic
KOMENTARI

KOMENTARI