Sport Centar

Članovi ON1 džudo tima iz Sarajeva prisustvovali jednom od najjačih kampova u regiji

U organizaciji Džudo kluba Acron Slovenj Gradec održao se džudo kamp "Crikvenica 2018. Na kampu je učestvovalo preko 600 sportista iz 26 zemalja. Čast da prisustvuju predavanjima eminentnih stručnjaka imali su i džudisti ON1 kluba.

Članovi ON1 džudo tima iz Sarajeva prisustvovali jednom od najjačih kampova u regiji

U organizaciji Džudo kluba Acron Slovenj Gradec održao se džudo kamp “Crikvenica 2018. Na kampu je učestvovalo preko 600 sportista iz 26 zemalja. Čast da prisustvuju predavanjima eminentnih stručnjaka imali su i džudisti ON1 kluba.

“Ovo je zasigurno jedan od najjačih džudo kampova u regionu ove kategorije. Sve pohvale organizatoru Ruslanu Yankovskom i njegovom timu iz Slovenije. Ovaj kamp bi preporučili svakom ko želi da unaprijedi svoju kvalitetu. Naš klub ON1 ove godine na kampu je boravio sa našim partnerskim klubom Edelweiss iz Republike Čečenije uz stručni nadzor trenera kluba Ilijasa Ilijadisa koji je zasigurno jedan od trenutno najvećih stručnjaka u ovom sportu na svijetu. Naši takmičari su imali priliku da treniraju sa najboljima i da usvajaju nova znanja. Zahvaljujemo se Aslanu Šahgirijevu generalnom menadžeru i glavnom treneru Edelweissa koji sa svojim timom nesebično pomaže u stručnom usavršavanju naših takmičara. Također se zahvaljujemo i našim sponzorima kompanijama Bosnalijek, Securitas, BH Pošta i BH Telecom”, poručio je Karim Hebib, direktor ON1 kluba.

judo klub on1karim hebib
KOMENTARI

KOMENTARI