Sport Centar

Članica Uprave FK Sarajevo podnijela ostavku: Dužnost sam obavljala moralno i odgovorno

U ponedjeljak 13. januara 2020. godine članica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, Ema Bukovica, na ime predsjednika Skupštine FK Sarajevo Valentina Ilijevskog u prostorije kluba dostavila je neopozivu ostavku na funkciju koju je obnašala u proteklom periodu.

Članica Uprave FK Sarajevo podnijela ostavku: Dužnost sam obavljala moralno i odgovorno

Članica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo Ema Bukovica na ime predsjednika Skupštine FK Sarajevo Valentina Ilijevskog u prostorije kluba danas je dostavila neopozivu ostavku na funkciju koju je obnašala u proteklom periodu.

“Usred velike količine obaveza u poslovnom i privatnom životu, nisam u mogućnosti da nastavim svoj volonterski rad u kapacitetu u kojem sam dosad odvajala svoje vrijeme i resurse za dobrobit kluba. Svoju dužnost sam u proteklom periodu obavljala besprijekorno moralno i odgovorno i posebno se ponosim historijskim uspjesima kluba u protekloj sezoni, te ozbiljnim pomacima u polju unapređenja poslovanja kluba u kojima sam proaktivno učestvovala. Sa svim uposlenicima Fudbalskog kluba Sarajevo sam imala iznimno korektan i dobar poslovni odnos, te im se ovom prilikom zahvaljujem na tome, a posebno svojim kolegama (Senad Jahić, Senad Bilić) iz Upravnog odbora na jedinstvu, zalaganju i pravičnosti tokom obnašanja naših funkcija. U nastavku sezone i u budućem radu, nastavit ću ponosno bodriti rad i takmičenja Fudbalskog kluba Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate”, obrazložila je Bukovica svoju ostavku.

PLBiH

ema bukovicafksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI

UNFKS
Gost

OTISLA JEDNA, JOS RUMENI I LEZBEJKA…
UPRAVA NAPOLJE

wpDiscuz