Sport Centar

Čičkušić uoči meča protiv Maglaja: Vjerujem da tri boda ostaju u Vogošći

Rukometaši Vogošće u subotu će odigrati treću domaću utakmicu nove rukometne sezone.

Čičkušić uoči meča protiv Maglaja: Vjerujem da tri boda ostaju u Vogošći

Rukometaši Vogošće u subotu će odigrati treću domaću utakmicu nove rukometne sezone.

Iako start takmičenja nije onakav kakav su priželjkivali igrači Vogošće, ipak u ekipi vlada odlična atmosfera i želja da ispune ciljeve koje su svi u klubu zacrtali.

Izjavu za medije i najavu utakmice 5. kola PL BiH protiv Maglaja dao nam je Benjamin Čičkušić, vodeći strijelac ekipe RK Vogošća PH.

„Poslije ove kratke reprezentativne pauze, koja je vjerujem svima dobro došla, kako da se fizički a tako i psihički spremi i uradi na što boljoj pripremi za nastavak prvenstva. U goste nam dolazi ekipa Maglaj. Uz respekt i poštovanje koje imamo prema svim ekipama u PL BiH, smatramo da smo bolji, spremniji i da će tri boda u subotu ostati u Vogošći. Uz nešto lošiji start prvenstva, mislim da se takmičarska forma polako penje i da će aBd sljedeća kola pokazati ono čemu težimo od početka priprema. Ekipu Maglaja znamo, uostalom kao i oni nas, tako da nema neke posebne pripreme za utakmicu. Ozbiljnim pristupom i željom za pobjedom od samog početka rezultat ne bi trebao izostati. Nadam se da će doći publika iz Maglaja koja je prepoznatljiva, a ovom prilikom pozivam i sve naše navijače da nas podrže, a mi ćemo kao i uvijek znati uzvratiti na najbolji način i da će uživati u rukometu”, rekao je Čičkušić.

I na kraju Benjamin je dodao:

„Svi na rukomet, subota 20,00 sati. Zajedno po nova tri boda“.

benjamin cickusicrkvogoscaph
KOMENTARI

KOMENTARI