Sport Centar

Červara očekuje drakonska kazna IHF-a nakon što je zagrmio da sudije treba strpati u zatvor

"Ovo je bila pljačka Hrvatske koju je vidio cijeli svijet! Ove suce treba strpati u zatvor. Ovo nije prvi put. Nama su Danci oduzeli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. godine i to treba javno reći", grmio je Lino Červar nakon što je Hrvatska dramatično izgubila od Njemačke 21:22 u Kelnu u drugoj fazi SP-a i tako ispala iz borbe za medalje.

Červara očekuje drakonska kazna IHF-a nakon što je zagrmio da sudije treba strpati u zatvor

“Ovo je bila pljačka Hrvatske koju je vidio cijeli svijet! Ove suce treba strpati u zatvor. Ovo nije prvi put. Nama su Danci oduzeli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. godine i to treba javno reći”, grmio je Lino Červar nakon što je Hrvatska dramatično izgubila od Njemačke 21:22 u Kelnu u drugoj fazi SP-a i tako ispala iz borbe za medalje.

Červara zbog ovako teških optužbi na račun sudija čeka drakonska kazna IHF-a, pišu hrvatski mediji.

Na pitanje strahuje li od suspenzije, odgovorio je:

“Ma neće me kazniti. U rukometu sam 45 godina i ja to smijem reći. Nisam vrijeđao suce i nisam bio bezobrazan.”

Selektor Hrvatske bio je bijesan na danski sudački par Hansen i Gjeding. Oni su u zadnjoj minuti, kad je Njemačka imala gol prednosti, a Hrvatska napad, Karačiću sudili probijanje dok je lopta išla prema Štrleku koji bi imao zicer za izjednačenje.

U prethodnom napadu suci su također razljutili Hrvate. Nijemci su izgubili loptu, a danski suci pokazali da je to bilo zbog prekršaja i vratili im loptu.

hrvatskaihflino cervarsvjetsko prvenstvo za rukometase
KOMENTARI