Sport Centar

Čekanju je došao kraj: Spektakularnim duelima na Etihadu i Allianzu nastavlja se Liga prvaka

Konačno, nakon duge pauze, nastavlja se sezona Lige prvaka i to revanš susretima osmine finala.

Čekanju je došao kraj: Spektakularnim duelima na Etihadu i Allianzu nastavlja se Liga prvaka

Konačno, nakon duge pauze, nastavlja se sezona Lige prvaka i to revanš susretima osmine finala.

Četiri putnika u četvrtfinale, odnosno svojevrsni Final Eight u Lisabonu, već se znaju (Atalanta, Paris Saint-Germain, RB Leipzig i Atletico Madrid), dok ćemo još dva saznati večeras.

Istinski „blockbuster“ svakako je okršaj Manchester Cityja i madridskog Reala na Etihadu od 21 sat (po našem vremenu). Sastav Pepa Guardiole ima prednost iz prvog meča od 2:1, ali forme ovih ekipa značajno su se promijenile u odnosu na taj duel. Prije svega, to se odnosi na Kraljevski klub, koji je međuvremenu preoteo Barceloni titulu prvaka Španije. Stoga će itekako biti interesantno kako će u novim okolnostima izgledati obračun pomenutih sastava.

Poput Reala, zaostatak od jednog gola večeras (također od 21 sat) pokušat će nadoknaditi Juventus. No, torinski gigant je ipak u nešto povoljnijem položaju jer igra na svom Allianz stadionu protiv Lyona, koji je objektivno slabiji tim od prvaka Italije iako je slavio u prvom meču sa 1:0. No, favoriti na papiru često i ne opravdaju taj epitet u praksi…

Inače, svi igrači koji se registruju na eNovčanik Lutrije BiH i izvrše uplatu sredstava na svoj eNovčanik isključivo na dane održavanja utakmica Lige prvaka, dobijaju uslovljeni bonus u iznosu od 100% visine svoje uplate, a ukupno do iznosa od 50 KM.

Registraciju u eNovčanik Lutrije BiH možete izvršiti na web stranici lutrijabih.ba.

Ponuda kladionice Lutrije BiH:

Datum odigravanja Satnica Par Tip 1 Tip X Tip 2 Tip 1x Tip x2 Tip x2
07.08. 21:00 Juventus – Lyon 1,45   4,65 7,25 1,10   2,65   1,20  
07.08. 21:00 Manchester C. – Real M. 1,70   4,35 4,40 1,22   2,10   1,22  
juventusliga prvakalyonmanchester cityreal madrid
KOMENTARI

KOMENTARI