Sport Centar

CAS odbio žalbu, iz Željezničara poručili: Iz svega ćemo izaći još jači!

Sud za sportsku arbitražu u Lozani odbio je žalbu FK Željezničar i tako potvrdio odluku Drugostepene komisije za licenciranje NSBiH, piše fkzeljeznicar.ba.

CAS odbio žalbu, iz Željezničara poručili: Iz svega ćemo izaći još jači!

Sud za sportsku arbitražu u Lozani odbio je žalbu FK Željezničar i tako potvrdio odluku Drugostepene komisije za licenciranje NSBiH, piše fkzeljeznicar.ba.

FK Željezničar u julu tekuće godine u skladu s procedurama uputio je žalbu prema Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani zbog Odluka tijela Nogometnog/saveza Bosne i Hercegovine povodom neizdavanja licence za nastup u takmičenjima pod okriljem UEFA u sezoni 2019/2020.

Nakon toga uslijedila je skoro svakodnevna komunikacija sa CAS-om, dostavljanje dodatnih izjava i dokumentacije, te je Klub uložio maksimalne napore i uz mišljenja kompetentnih eksperata očekivao pozitivan ishod.

“Nažalost, vrijeme ne možemo vratiti, ali možemo se fokusirati da idemo jači te da izlazak na evropsku scenu osiguramo na zelenom terenu. Odluka CAS-a je na našu žalost konačna, ali neće imati uticaja da nastavimo započete projekte i ne zadržimo najveće ambicije”, kazao je Admir Džubur, predsjednik FK Željezničar.

casfkzeljeznicarnsbihuefa
KOMENTARI

KOMENTARI

East side
Gost

A sanjali se milioni, kamioni…😂 Sve je to svakako bila samo predstava za nepismenu masu plavih a na kraju ste “izašli jači”, čitaj lakši za 50.000 milja 😂😂👍možda i više

A. O
Gost

U Vijetnamu ništa novo,sem što nam kosilica ne radi 😂😂😂😂😂😂😂😂

Edoo
Gost

Ma hajte molim vas … pa zar nije citava drzava protiv radnicke klase i zeljA -.- .. kakvi hoštapleri… sve im se poklonilo od drzave i saveza, bjelica im sudi svaku utakmicu, ali oni lafo objavljuju ratove protiv nekoga. Moralne mizerije.

Ganzo
Gost

Za Edoo .. jašta radi da nam se sve poklopilo. Međutim, samo da mi je znati POŠTENJAČINO čiji si ti navijač, pa da ti kažem jednu ili dvije pa da ti pokažem gdje ti je mjesto i kome ti moralno mizerišeš, jadu jadni!

aaaa
Gost
Ajd molim te reci mi sta nam je to poklonjeno? Znas li ti da je za izgradnju istoka Zeljo ulozio 70% ? Znas li da je za teren ulozio 30% ? Znas li da je tvoj “veliki” klub napravio cijelu medijsku frku zato sto im opcina centar nije dala 20 milja kao svake godine? Zeljo je udruzenje gradjana, sto znaci da nije nicije vlasnistvo, sto ti dodje nesto kao drzavna firma ili bar tako uredjeno. Vi ste privatni klub vec nekoliko godina i informisite se malo sta to znaci. Vama ni grad, ni opcina, ni drzava nisu duzni marke dati.… Čitaj više »
frki82
Gost

Sirotinjo i Bogu si teška hahahahaha

Ali
Gost

Pišu oni koji nemaju svoje zemje ni u saksiji. A hoče stadion. Noge u lavor i opušteno . VTŽ🔵⚪🔵

frki82
Gost

Sirotinjo i Bogu si teška

F. K. Sarajevo
Gost

comment image&ehk=IjRhwPL7zXuluiX%2fmICVGQ

A. O
Gost

U Vijetnamu suze radosnice 😂😂😂

Dobar skroz
Gost

Sve sam jači
Licenca ništa mi
Ne znači

wpDiscuz