Sport Centar

Čahtarević: Uz snagu i jedinstvo možemo daleko dogurati

Čahtarević: Uz snagu i jedinstvo možemo daleko dogurati

Sara je rođena 10.3.1998. godine, igra na pozicijma srednjeg i lijevog beka, a također joj nije nepoznanica i pozicija desnog krila.

U razgovoru za naš portal, Čahtarević je naglasila da uz snagu i jedinstvo reprezentacija može daleko dogurati na predstojećem turniru.

“Pripreme su bile veoma kvalitetne i teške, ali s obzirom na spremnost odlično sam ih  podnijela. Od turnira očekujem da dobro odigramo, konkurencija je jaka, ali uz snagu i jedinstvo mislim da  bi mogle daleko dogurati. Vjerujem u nas”, rekla je Čahtarević za SCsport.ba

Sara Čahtarević je jedna od najmlađih rukometašica u našoj juniorskoj selekciji, a također je i jedna od najmlađih u ŽRK Krivaja, koji bilježi sjajne rezultate u PLBiH, nakon prvog dijela sezone.

“Presretna sam sto sam dio porodice ŽRK Krivaja i vjerujem u svoje suigračice. U klubu mi je zaista dobro. Očekujem da u nastavku sezone nastavimo sa dobrim igrama i da sezonu završimo u vrhu tabele, što bi nam omogućilo plasman u evropska takmičenja”, završila je rukometašica Krivaje.

aba ligamilwaukee
KOMENTARI

KOMENTARI