Sport Centar

Buljubašić: Zahvaljujem se i onima koji nisu pomogli, od naredne godine Koševo postaje naše

Fudbalski klub Sarajevo kako se navodi "sa zadovoljstvom i neizmjernom radošću obavještava sve navijače da je na današnjoj sjednici Općinskog vijeća usvojena odluka o koncesiji nad Olimpijskim stadionom Asim Ferhatović Hase".

Buljubašić: Zahvaljujem se i onima koji nisu pomogli, od naredne godine Koševo postaje naše

Fudbalski klub Sarajevo kako se navodi “sa zadovoljstvom i neizmjernom radošću obavještava sve navijače da je na današnjoj sjednici Općinskog vijeća usvojena odluka o koncesiji nad Olimpijskim stadionom Asim Ferhatović Hase”.

Na današnjoj sjednici, odlučeno je da će upravljanje stadionom biti ustupljeno Fudbalskom klubu Sarajevo narednih 30 godina.

Isplatio se sav trud koji smo moj tim i ja uložili u proteklom periodu. Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli, a još više onima koji nisu. Vrlo dobro znamo da smo sve ovo uspjeli sami, bez bilo kakve vanjske pomoći i lobija. Klub i navijači zajedno – baš onako kako i treba! Nadamo se da ćemo što prije završiti pregovore i procedure te da od naredne godine Koševo postaje naše”, izjavila je direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.

“FK Sarajevo je zajedno sa većinskim nosiocem glasačkih prava apsolutno spreman za početak radova za osposobljavanje stadiona za ispunjenje uslova za kategoriju 4.

FK Sarajevo se još jednom zahvaljuje svim navijačima i prijateljima Kluba koji su u proteklim mjesecima svojim angažmanom direktno uticali na povoljan ishod”, poručili su iz tabora šampiona.

fksarajevosabrina buljubasic
KOMENTARI

KOMENTARI

KomeJaPricam
Gost

politika

Mirza
Gost

NE SERI!

wpDiscuz