Sport Centar

Branković i Dvoršek odlaze iz Borca?

Branković i Dvoršek odlaze iz Borca?

Iako su iz tabora crveno-plavih najavljivali pobjedu, izabranici Borisa Dvoršeka nisu pokazali ništa, a hrvatski stručnjak je odmah nakon meča ponudio ostavku, a jučer je isto uradio i direktor kluba Vladimir Branković.

“S obzirom na veličinu i ugled koji RK Borac m:tel ima, stav Uprave je da ne donosi ishitrene odluke, već će o ostavci trenera i daljim koracima raspravljati na sjednici Upravnog odbora koja će biti održana u narednih 10-ak dana, kako bi svi članovi UO bili prisutni. Na ovoj sjednici članovi UO raspravljat će i o odnosu igrača prema igri i dresu koji nose, te se ne isključuje mogućnost da sa pojedinim rukometašima bude odmah raskinut ugovor, ali i iskorišćeni drugi vidovi sankcija predviđeni Pravilnikom o kategorizaciji, naknadama, nagradama i kaznama igrača i stručnog štaba.

Do tada, trener, Boris Dvoršek, obavljat će svoju funkciju maksimalno ozbiljno i odgovorno, što Uprava zahtijeva i od igrača.” – stoji u saopštenju UO RK Borac, koji bi se trebao sastati narednih dana i donijeti sve bitne odluke u vezi s klubom.

milwaukeesead kolasinac
KOMENTARI

KOMENTARI