Sport Centar

Borac će imati veliku podršku na Grbavici: Poznato koliko Lešinara dolazi u glavni grad BiH

Poslije dogovora banjalučkog kluba i "Lešinara" prije 10 dana o njihovom povratku na Gradski stadion u Banjaluci, predsjednik Borca Vico Zeljković otkrio je da će izabranici Branislava Krunića imati podršku vatrenih navijača i na startu nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, piše Mondo.ba.

Borac će imati veliku podršku na Grbavici: Poznato koliko Lešinara dolazi u glavni grad BiH

Poslije dogovora banjalučkog kluba i “Lešinara” prije 10 dana o njihovom povratku na Gradski stadion u Banjaluci, predsjednik Borca Vico Zeljković otkrio je da će izabranici Branislava Krunića imati podršku vatrenih navijača i na startu nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, piše Mondo.ba.

“Navijači su naš 12. igrač i postignut je dogovor s njima. Bez njih klub nema, kako se kaže, ni ime ni prezime. Bilo je problema u prošlosti, ali našli smo zajednički jezik i prevazišli nesporazume i još jednom pozivam sve navijače da se vrate na Gradski stadion u predstojećoj sezoni. Što se tiče gostovanja u Sarajevu, oko pet autobusa s navijačima će putovati na “Grbavicu” što znači da ćemo imati podršku kakvu je Borac imao dok su tu bili ‘Lešinari'”, naglasio je prvi čovjek banjalučkog Borca, prenosi Mondo.ba.

Ako jedan autobus ima 50 mjesta, to znači da će Borac na “Grbavici” bodriti oko 250 najvatrenijih pristalica i to prvi put, nakon “bojkota” koji je trajao kompletnu prethodnu sezonu.

TABELA PREMIJER LIGE

fkboracfkzeljeznicarlesinari
KOMENTARI

KOMENTARI