Sport Centar

Bogdanović: Ne razmišljam o košarci, u SAD-u je sve zatvoreno i teško prolazimo kroz ovo

Bogdanović: Ne razmišljam o košarci, u SAD-u je sve zatvoreno i teško prolazimo kroz ovo

Srbijanski košarkaš Bogdan Bogdanović ističe da uopšte ne razmišlja o sportu te da je potresen situacijom sa korona virusom.

“Sve ovo je šokantno i nevjerovatno teško za svakoga, ali u ovome smo svi zajedno. Moramo da budemo disciplinovani, da naučimo koliko možemo o novom virusu. Lekcija za sve nas kao zajednicu i društvo, sa tim moramo da se suočimo i da budemo svjesni koliko je ovaj virus moćan”, rekao je Bogdan Bogdanović za Eurohoops.

Bogdanović kaže da u Sjedinjenim Američkim Državama nema velike razlike u odnosu na ostatak svijeta:

“Sve je zatvoreno osim supermarketa i bolnica. Ove nedjelje su uvedene još jače restrikcije u odnosu na prethodnu. Ne možemo da koristimo teretanu, sve dvorane su zatvorene i moramo da budemo strpljivi“, ističe NBA košarkaš i nastavlja:

“Više sam fokusiran na situaciju i pokušavam da ostanem pozitivan. Ne razmišljam o košarci. Postoje ljudi koji rade na tome, da naprave raspored kad sve bude gotovo. Svačije mišljenje je važno u ovom trenutku, šta god da se desi igrači moraju da budu spremni na sve, ali je sada zaista teško razmišljati o košarci. Svako se brine o svojoj porodici, a jedini način da sve bude u redu je da ostanemo u svojim domovima i da čekamo da se virus smiri”, rekao je Bogdanović.

bogdan bogdanovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz