Sport Centar

Bodysculpt seminar najuspješnijeg trenerskog dueta u Hrvatskoj

Fitness centar NEW BODY Tešanj, 13.maja 2017.godine,organizuje bodysculpt seminar najuspješnijeg trenerskog dueta u Hrvatskoj Vanje i Ronija Kovačić.

Bodysculpt seminar najuspješnijeg trenerskog dueta u Hrvatskoj

Upoznajte se sa osnovnim principima Bodysculpt programa, programa koji je mnogima vratio zdravlje, bolji i finkcionalni zivot, program koji riješava mnoge degenerativne i zdravstvene probleme i od rekreativaca pravi atlete.

“Bodysculpt nije teorija, filozofija, prodaja… Bodysculpt je logika. Što je energija, a što gradnja? Što činiti i kako se hraniti za hormonalni balans? Što to znači zdrava prehrana? Što je prehrana za regeneraciju? Kojom se pretpostavkom služiti kod sastavljanja jelovnika? Vegetativno stanje… Kretanje… Vježbanje sa naglaskom na zglobnim pokretima u aerobnom statusu… Anaeroban težinski trening sa naglaskom na gradnju…

Koja je razlika između treninga sportaša i treninga rekreativaca? Vi kroz život hodate, sjednete, čučnete i ustajete, sagnete se i pokupite nešto sa poda, gurnete ispred sebe ili povučete, podignete iznad glave… Dakle, osnovne kinetičke kretnje čovjeka… Zašto to onda ne raditi i na treningu. Umjesto ideje o potrošnji i dolasku u formu razmislite o tome da postanete jaki jer tada će se mišići pobrinuti za sve ostalo”.

Ovo su samo neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor, unaprijediti svoj rad i rad sa vašim klijentima. BODYSCULPT- BE YOUR OWN ENGINEER.

bodysculptroni kovacicvanja kovacic
KOMENTARI

KOMENTARI