Sport Centar

Bjelica o Hirošu: On ako ne pogodi rašlje, njemu gol ne vrijedi, ne mora svaki biti takav

Već je ustaljena praksa postala da Osijekov trener na presicu prije nekog službenog nastupa ima društvo od nekog iz redova "bijelo-plavih.

Bjelica o Hirošu: On ako ne pogodi rašlje, njemu gol ne vrijedi, ne mora svaki biti takav

Već je ustaljena praksa postala da Osijekov trener na presicu prije nekog službenog nastupa ima društvo od nekog iz redova “bijelo-plavih.

Ovaj put je to bio Amer Hiroš, čovjek njegovog velikog povjerenja, a s obzirom na to da je prisustvovao današnjoj konferenciji za medije, ujedno je to i potvrda da će i u srijedu biti u udarnoj ekipi.

“S Hirošem smo imali, a i imat ćemo, puno strpljenja. Trebalo mu je vremena da se privikne na intenzitet našeg rada, ali sve je bolji. Zadovoljan sam kako trenira i polako mu se to vraća”, pričao je trener Bjelica.

Iako, svoje “nišnske sprave” Hiroš još kao da nije namjestio. Ulazi u prilike pred protivničkim vratima, ali ih i propušta, a povom toga se našalio trener Osijeka.

“Ma on gađa samo rašlje. On ako ne pogodi rašlje, njemu ne vrijedi gol. Ja sam mu rekao i prošlu utakmicu, treba samo gol pogoditi. Na takvom terenu gdje je teško golmanima, kad deset igrača stoji ispred njega, bitno je samo pogoditi gol. Ali on baš želi pauka srediti”, rekao je Bjelica pa je Hiroš dodao da zato dosad i ima samo jedan gol, nakon čega je Bjelica nastavio:

“Ha, je, čuj… Ne možeš baš svaku utakmicu zabiti takav gol. Nekad moraš zabiti prljav gol, odbitak neki. Ne mora svaki gol biti takav da se vrti na Eurosportu. Možda da počneš gađati golmana? Gađaš golmana, ode u rašlje. Dosad si gađao rašlje, odlazila je u semafor”.

amer hirosnenad bjelicaosijek
KOMENTARI