Sport Centar

Bivši premijerligaš dobio novog predsjednika: Za dobre rezultate treba vremena, budite strpljivi

Sinoć je na vanrednoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Kozara za novog predsjednika kluba izabran Milenko Pavlović, koji je u prethodnom periodu vodio tročlanu radnu grupu koja je dosad upravljala klubom.

Bivši premijerligaš dobio novog predsjednika: Za dobre rezultate treba vremena, budite strpljivi

Pored predsjednika, izabran je i novi upravni odbor kojeg čine: Babić Dragan, Berić Boris, Biščević Muhamed, Ćehajić Mirza, Đurđević Mladen, Mandić Zoran, Popić Andrija i Žmirić Ognjen.

Novi predsjednik kluba, istakao je da će se i dalje raditi na zadacima koji su i dosad bili prioritet kako bi FK Kozara ponovo bila klub nekadašnjeg sjaja. Pored obnove infrastrukture, oživljavanja omladinske škole koja već daje rezultate, rješavanja materijalnih obaveza iz prošlosti, izrazio je nadu da će i seniorska ekipa zabilježiti dobre rezultate, za šta je sve zamolio za strpljenje, jer za to treba vremena.

Posebnu zahvalnost izrazio je bivšim fudbalerima Kozare, veteranima koji su se prihvatili obaveza da pomognu klubu, te uz dobar rad i potencijalne sponzore ne sumnja u bolju budućnost FK Kozara.

kozaramilenko pavlovic
KOMENTARI

KOMENTARI