Sport Centar

Bivši igrači Željezničara na okupu: Zajednički treninzi u Sarajevu

Nedo Turković, Jasmin Bogdanović i Rijad Bajić su odmor od sezone iskoristili za individualne treninge, koje obavljaju u jednoj poznatoj teretani u Sarajevu, a njima se pridružio i Amar Mehić član šampionske generacije Plavih iz sezone 2009/2010.

Bivši igrači Željezničara na okupu: Zajednički treninzi u Sarajevu
FOTO: Mehić aplaudira Manijacima nakon pobjede na Grbavici

Naime, Bajić sa mnogo uspjeha nastupa u Turskoj, gdje je sa svojim Konyasporom u prošloj sezoni osvojio Kup. On je svoje slobodne dane iskoristio za druženje sa prijateljima, ali uspio je da održi i fizičku spremu trenirajući sa Turkovićem i Bogdanovićem, sa kojima je zajedno nastupao u Plavom dresu.

Turković je proteklu sezonu proveo u Sloveniji, dok je Bogdanović u prvom dijelu iste bio član Zrinjskog, da bi na polusezoni iz redova Plemića bio posuđen Olimpiku, koji je na kraju napustio društvo najboljih.

Amar Mehić je član prve šampionske generacije Plavih poslije osvajanja titule prvaka 2002. godine, naime, on je u sezoni 2009/2010, prvi dio iste proveo na Grbavici, a nakon toga se odlučio otići u Sloveniju, gdje je igrao sa mnogo uspjeha, da bi na kraju pomenute sezone iznenađujuće rekao zbogom fudbalskim terenima, i tako veoma rano okončao karijeru.

Trcimo sa osmijehom 😁😁 #running #boys #cardio #fitness 💪✌🤣💪🚫

A post shared by Turkovic Nedo(InstaKing) 🇧🇦 (@ture_done_1921) on

amar mehicjasmin bogdanovicnedo turkovicriad bajic
KOMENTARI

KOMENTARI